Chili mobil abonnemang & mobiler

Chilimobil är en ny mobiloperatör på den svenska marknaden som bland annat erbjuder ett mycket förmånligt abonnemang med fri surf. Samtliga abonnemang hos operatören är dessutom utan bindningstid och uppsägningstid. Nedan kan du läsa mer om mobiloperatören Chili.

Populärast mobilabonnemang

Betyg & omdömen

Popularitet

Prisvärdhet

1.75 av 5

Nät (täckning)

4.25 av 5

Mobiloperatören Chili mobil

Chilimobil är den största oberoende mobiloperatören i Norge och nu lanserar bolaget även tre mobilabonnemang i Sverige. I dagsläget erbjuds endast mobilabonnemang för privatpersoner samt abonnemang för mobilt bredband men inom en snart framtid planerar operatören även en lansering av företagsabonnemang.

Mobiloperatörens mål är att attrahera kunder som är beredda att betala lite mer, men som också får mycket för sina pengar. Chilimobils mål är därför inte att vara billigast på marknaden utan att erbjuda mest för pengarna, och de lyckas. Som kund hos Chili kan du nämligen få obegränsad datatrafik för under 400 kronor per månad om du tecknar abonnemanget “fri surf”. I samtliga abonnemanget ingår även fria samtal, SMS och MMS. Du har inte heller några bindningstider eller uppsägningstider vilket ger dig friheten att vara flexibel. 25 GB av din surf kan dessutom användas kostnadsfritt inom EU och EES länder, något som är ovanligt hos många lågpriskonkurrenter. Med ett abonnemang hos Chilimobil, speciellt abonnemanget “fri surf”, får du helt enkelt mycket värde för pengarna.

Fakturering och information sker digitalt via en egen kundportal. Via Mitt Chili kan du smidigt ändra i ditt abonnemang om du exempelvis vill minska surfen en månad och få ner priset. Om du har några frågor nås kundtjänst via chatt, mail eller messenger.

Chilimobil använder sig av mobiloperatören Tres mobilnät vilket innebär att du surfar i ett av Sveriges testvinnande mobilnät.

Något som kan vara bra att känna till är att Chili ännu inte har stöd för e-sim, det vill säga möjligheten att lägga till abonnemang i moderna surfplattor och mobiler utan fysiskt simkort. En annan nackdel med abonnemangen hos Chilimobil är att den surf som du inte förbrukat vid månadens slut nollställs, vilket innebär att du inte kan spara oanvänd surf.

Alla mobilabonnemang från Chili mobil

Här nedan kan du jämföra de bästa och mest populära mobilabonnemangen från Chili mobil. Vill du hitta det bästa och/eller mest prisvärda mobilabonnemanget för dig, gå till jämför mobilabonnemang från alla mobiloperatörer.

  Namn Popularitet
Chili mobil Chili mobil fri surf
Fria samtal, sms och surf 349 kr / mån 299 kr / mån* *15 % rabatt första 6 mån.
929 av 1000
Chili mobil Chili mobil fri surf - årsabonnemang
Fria samtal, sms och surf 291 kr / mån
846 av 1000
Chili mobil Chili mobil (6 gb)
Fria samtal & sms 6 gb surf / mån 149 kr / mån
791 av 1000

Betyg & omdömen

Popularitet

Prisvärdhet

1.75 av 5

Nät (täckning)

4.25 av 5