Tellus Mobil

  • Använder sig av Tele2s nät som är näst högst rankat i Sverige
  • Ingen bindnings- eller uppsägningstid
  • Värva en kompis och få en gratismånad
Tellus Mobil hemsida
Mobilabonnemang
Tellus Mobil hemsida

Tellus Mobil är en ny mobiloperatör som erbjuder mobilabonnemang till låga priser. Operatören har valt att fokusera på sitt värvningsprogram. Som kund erbjuds du nämligen en väl tilltagen rabatt på ditt abonnemang om du tipsar dina bekanta om Tellus. Unikt för operatören är även att de skänker pengar till välgörande ändamål. Nedan kan du läsa mer om Tellus mobil.

Vilka är Tellus Mobil?

Tellus Mobil är en ny virtuell lågprisoperatör som erbjuder abonnemang utan bindningstid eller uppsägningstid. Enligt operatören själv har de valt att satsa på just enkelheten. Det ska vara lätt att bli, och att vara, kund. Tellus Mobil använder sig av Tele2s mobilnät vilket innebär att de har god täckning i de flesta delar av landet.

Mobiloperatören Tellus arbetar inte med någon aktiv försäljning utan har istället valt att fokusera på att få sina befintliga kunder att rekommendera operatören vidare. När du rekommenderar någon att bli kund hos Tellus, som vid kontakt hänvisar till dig, får både du och din vän en gratis månad som tack för hjälpen. Du kan upprepa värvningen så många gånger du vill, vilket kan innebära en hel del gratismånader.

Tellus Mobil skiljer sig från sina konkurrenter genom att profilera sig utifrån ett hållbarhetstänk. Tillsammans med sina kunder bidrar de till en mer bättre värld genom att skänka pengar till välgörande ändamål. Du kan läsa mer om organisationerna som Tellus samarbetar med på deras hemsida.

Om du värderar en tillgänglig kundtjänst så kan Tellus Mobil vara en operatör för dig. Till skillnad från många andra lågprisoperatörer har de nämligen en väl utvecklad kundservice som du kan ringa mellan 09-17 på vardagar. Föredrar du att skicka att ett mail så går det givetvis också bra.

Vilka riktar sig Tellus Mobil till?

Tellus Mobil erbjuder inte speciellt många abonnemang, men trots detta finns det abonnemang för de flesta. Abonnemangen innehåller nämligen från så lite som 1 GB/månad till 100 GB/månad. Abonnemangen från 5GB och uppåt ger dig fria samtal, sms och mms inom EU och ESS. Det enda som skiljer abonnemangen åt är priset och storleken på surf. Tellus erbjuder även familjeabonnemang samt rabatterade abonnemang för dig över 55. I dagsläget erbjuder Tellus inget abonnemang med obegränsad surf.

Hur bra är deras abonnemang?

Tellus Mobil erbjuder enkla abonnemang till bra priser, men har inte direkt några abonnemang som sticker ut på marknaden. Istället är det operatörens hållbarhetsprofil som gör dem unika och attraktiva.

Som kund betalar du bara halva priset under första månaden. Observera dock att det finns andra lågprisoperatörer som erbjuder en längre välkomstrabatt. Tellus Mobil hör dock till de bättre operatörerna när det gäller ordinarie priser. Tellus satsar dessutom stort på sitt värvningsprogram, då du som kund erbjuds en väl tilltagen rabatt på ditt abonnemang om du tipsar dina bekanta om Tellus.

Om du väljer att teckna ett abonnemang hos Tellus Mobil så har du ingen bindningstid. Detta är dock något som numera är standard hos de flesta lågprisoperatörer på marknaden. Du har inte heller någon uppsägningstid, vilket är ett plus, framförallt i kombinationen med att du får rabatt under första månaden. Det innebär helt enkelt att du kan prova ett abonnemang hos Tellus Mobil till ett väldigt förmånligt pris, alternativt helt gratis, om du blivit värvad av en vän. Under en månad kan du sedan fundera på om det är ett bra alternativ för dig.

Tellus Mobil mobilabonnemang

  Namn Betyg Samtal & sms Surf Månadskostnad  
Tellus Mobil 1. Tellus Rörligt
Prisvärdhet 0 av 100 Popularitet 89%
Populärt
Visa alternativ från 129 kr / mån (2)
1 gb surf 45 kr / mån Besök Visa alternativ från 129 kr / mån (2)
Nät: Tele2
Tellus Mobil 2. Tellus Mobil Mini 2 gb
Prisvärdhet 0 av 100 Popularitet 2%
Visa alternativ från 105 kr / mån (2)
200 minuter / mån 100 sms / mån 2 gb surf 85 kr / mån Besök Visa alternativ från 105 kr / mån (2)
Nät: Tele2
Tellus Mobil 3. Tellus Mobil 5 gb
Prisvärdhet 0 av 100 Popularitet 3%
Visa alternativ från 109 kr / mån (3)
Fria samtal & sms 5 gb surf 145 kr / mån Besök Visa alternativ från 109 kr / mån (3)
Nät: Tele2
Tellus Mobil 4. Tellus Mobil 15 gb
Prisvärdhet 0 av 100 Popularitet 3%
Visa alternativ från 215 kr / mån (2)
Fria samtal & sms 15 gb surf 195 kr / mån Besök Visa alternativ från 215 kr / mån (2)
Nät: Tele2
Tellus Mobil 5. Tellus Mobil 30 gb
Prisvärdhet 0 av 100 Popularitet 30%
Fria samtal & sms 30 gb surf 245 kr / mån 122 kr / mån Besök
Nät: Tele2
Tellus Mobil 6. Tellus Mobil 100 gb
Prisvärdhet 0 av 100 Popularitet 80%
Visa alternativ från 359 kr / mån (2)
Fria samtal & sms 100 gb surf 345 kr / mån Besök Visa alternativ från 359 kr / mån (2)
Nät: Tele2