My beat

  • Konkurrenskraftiga seniorerbjudanden
My beat hemsida
Mobilabonnemang
My beat hemsida

MyBeat är en lågprisoperatör på den svenska marknaden som främst riktar sig till seniorer. De beskriver sig själva som mobiloperatören som bryr sig om sina kunder och fokus ligger på att erbjuda enkla och trygga abonnemang till de som känner sig osäkra i en digital miljö. Nedan kan du läsa mer om MyBeat.

Operatörens främsta målgrupp är seniorer och när du tecknar ett abonnemang får du din ålder i rabatt de två första månaderna. Ju äldre desto bättre! Trots att MyBeat främst har riktat sig till seniorer så går abonnemangen att tecknas av vem som helst som önskar teckna ett enkelt och prisvärt abonnemang.

Hur bra är MyBeats abonnemang?

MyBeats har några av de billigaste abonnemangen på den svenska marknaden.  Samma villkor gäller för samtliga abonnemang och det är endast mängden surf som skiljer sig åt beroende på vilket alternativ du väljer. Att teckna ett abonnemang är mycket enkelt, det enda du behöver göra är att välja surfmängd och trycka på beställ. En tydlig sammanställning över din beställning kommer upp och du kan därefter välja om du vill flytta ditt nuvarande nummer samt välja startdatum för abonnemanget. Om du väljer att flytta ditt nummer till MyBeat så kommer de automatiskt att säga upp ditt gamla mobilabonnemang hos din gamla operatör. MyBeat erbjuder endast mobilabonnemang utan mobiltelefoner, om du behöver en ny mobiltelefon får du därmed köpa den på annat håll.

En fördel med MyBeat är att de, till skillnad från många andra lågprisoperatörer på den svenska marknaden, erbjuder många olika betalsätt. Du kan själv välja om du vill betala med kort, alternativt om du vill använda något av de mer traditionella betalsätten som pappersfaktura, faktura via e-post eller autogiro. MyBeat erbjuder dessutom tilläggstjänsterna extra sim och hemnummer, vilket är två tjänster som främst funnits hos de större och dyrare mobiloperatörerna i Sverige. Extra sim innebär att du får ett extra sim-kort mot en avgift som du kan sätta i en dator, surfplatta eller 4G-router. Det extra sim-kortet delar surfmängden med ditt huvudabonnemang vilket innebär att du exempelvis kan säga upp ditt bredband och istället ha det extra sim-kortet som bredband. Detta kan innebära att du kan sänka dina kostnader rejält, dock under förutsättningen att du klarar dig på max 100 GB som är den största mängden surf hos MyBeat. Tilläggstjänsten hemnummer innebär att du mot en extra kostnad kan få ett fastnätsnummer knutet till ditt mobilabonnemang.

Kundservice via telefon och chatt

Ytterligare en fördel med MyBeat är att de erbjuder såväl telefonsupport som chatt- och e-postsupport. Detta gör att du enkelt kan kontakta operatören på det sätt som passar dig bäst. Operatören har dessutom varken bindningstid eller uppsägningstid på sina abonnemang vilket gör att du enkelt kan upp- eller nedgradera ditt abonnemang, eller helt byta operatör, om du skulle önska. Att prova MyBeat är således helt riskfritt.

Använder sig av Telenors nät

MyBeat använder sig av Telenors mobilnät som har ett av de mest heltäckande näten i Sverige. Det innebär att du har god täckning i stora delar av landet. Om du bor i en mindre stad rekommenderar vi dig dock att titta på täckningskartan som finns på operatörens hemsida för att se hur täckningen ser ut där du befinner dig.

Genom att bli kund hos MyBeat är du dessutom med och stöttar hjälporganisationen Giving People som fokuserar på att hjälpa barn i Sverige som lever i fattigdom.

My beat mobilabonnemang

  Namn Betyg Samtal & sms Surf Månadskostnad  
My beat 1. MyBeat 2 gb
Prisvärdhet 0 av 100 Popularitet 0%
Visa alternativ från 105 kr / mån (3)
Fria samtal & sms 2 gb surf 119 kr / mån
Nät: Telenor
My beat 2. MyBeat 6 gb
Prisvärdhet 0 av 100 Popularitet 0%
Visa alternativ från 109 kr / mån (3)
Fria samtal & sms 6 gb surf 149 kr / mån
Nät: Telenor
My beat 3. MyBeat 15 gb
Prisvärdhet 0 av 100 Popularitet 1%
Visa alternativ från 195 kr / mån (3)
Fria samtal & sms 15 gb surf 229 kr / mån
Nät: Telenor
My beat 4. MyBeat 50 gb
Prisvärdhet 0 av 100 Popularitet 0%
Visa alternativ från 309 kr / mån (2)
Fria samtal & sms 50 gb surf 329 kr / mån
Nät: Telenor