Mobiloperatörer i Telias nät

Alba Montheli 2019-06-27

Telia har för tredje året i rad hamnat på första plats för Sveriges bästa mobilnät. Telia är Sveriges första och största mobiloperatör och har landets mest utbyggda mobilnät med bäst mobiltäckning. De mobiloperatörer som delar Telias nät och erbjuder mobilabonnemang till konsumenter är Fello, Halebop och Telia själva.

Sammanfattning mobiloperatörer i Telias nät

Mobiloperatör Nät Betyg nät stad Betyg nät landsbygd Popularitet Täckningskarta
1. Fello Telia 5 av 5 4.5 av 5
Täckningskarta Fello
2. Halebop Telia 5 av 5 4.5 av 5
Täckningskarta Halebop
3. Telia Telia 5 av 5 4.5 av 5
 
4. Telness Telia 5 av 5 4.5 av 5
 

Telia

Telia har funnits i 165år och finns idag i hela Norden. Telia sätter värde på nöjda kunder och du som är kund hos Telia får en operatör som har kommit långt inom den digitala framtiden. Telia har lång erfarenhet inom kommunikationsteknik och de är mycket bra på att ta fram lösningar för att skydda företagens digitala framtiden. Telia skapar och levererar avancerad kommunikationsteknik och i jämförelse med andra aktörer kan Telia erbjuda dig lösningar från början till slut.

Telia visar sin uppskattning till sina privatkunder genom att erbjuda samlingsrabatt av IT-tjänster. Om du har både Mobil Komplett och bredband hos Telia kan du välja mellan att få mer surf på ditt abonnemang eller att få högre hastighet på ditt bredband, utan att det sker någon förändring i priset. Du kan också välja att få ett mobilt bredband med 20GB surf helt kostnadsfritt.

Telia har många olika abonnemang att välja mellan och du kan enkelt hitta ett abonnemang som passar just dig. För dig som är student erbjuder Telia extra prisvärda abonnemang. I Telias studentabonnemang får du som är mellan 18-27år 50kr rabatt varje månad.

Fello

För dig som är kund hos Fello ingår alltid fria samtal, SMS och MMS inom Sverige oavsett vilket mobilabonnemang du väljer att använda. Som kund hos Fello behöver du bara välja vilken surfmängd som passar dig. Hos Fello har du ingen bindningstid och du får alltid ett fast pris. Du behåller oanvänd surf och eftersom Fello använder Telias nät har du dessutom tillgång till mycket god täckning.

Fello erbjuder också extra prisvärda abonnemang för dig som är student och för dig som är äldre än 55år. Förutom att alla mobilabonnemang har fria samtal, SMS och MMS, ingår dessutom ännu mera surf för pengarna.

Halebop

Halebop har enligt SKI Sveriges nöjdaste kunder. Hos Halebop behöver du endast betala för det du behöver och det är bara hos de dyrare tjänsterna som du hittar obegränsat med samtal och meddelanden. Som kund hos Halebop behåller du oanvänd surf och du får support dygnet runt. Du får dessutom använda Telias nät då Halebop delar nät med Telia.

Som student hittar du abonnemang till riktigt bra studentpriser. I Halebops studentabonnemang ingår fria samtal, SMS och MMS. Den ända skillnaden mellan abonnemangen är att du själv väljer surfmängd.