Fello

  • Högt rankad sett till billigast pris på mobilabonnemang i Sverige
  • Använder sig av Telias mobilnät som är bäst i Sverige
Fello hemsida
Mobilabonnemang
Fello hemsida

Fello är en lågprisoperatör på marknaden som erbjuder ett mobilabonnemang till låga priser i Telias nät. Nedan kan du läsa allt om mobiloperatören Fello.

Med Fello får du inga oväntade överraskningar. Abonnemangen har ingen bindningstid eller uppsägningstid och du slipper uppsägningstid. Fria samtal, sms och mms ingår i samtliga abonnemang. Inom EU/EES kan du med abonnemang hos Fello använda all din data samt ringa och smsa fritt precis som du gör hemma i Sverige. Det kostar inget extra och du får spendera upp till 30 GB surf per månad inom EU. Fello erbjuder även rabatterade abonnemang för barn, studenter och seniorer.

Även du som har en betalningsanmärkning har möjlighet att teckna ett abonnemang hos Fello. Fello bedömer nämligen varje specifikt fall och många gånger tillåter de kunder med betalningsanmärkningar att teckna abonnemang. Hos Fello har du även rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar räknat från dagen då avtalet med Fello ingicks (vanligtvis den dagen då du köpte abonnemanget).

En nackdel med Fello är att det inte är möjligt att köpa några mobiltelefoner med tillhörande abonnemang. Operatören erbjuder inte heller några abonnemang med obegränsad surfmängd och passar således inte dig som vill kunna surfa obehindrat. Fello erbjuder inte heller några kontantkort.

Fello använder sig av Telias nät

Fello är den lågprisoperatör på marknaden som har bäst täckning. Operatören använder sig nämligen av Telias nät som enligt den trovärdiga P3 Connect Mobile Benchmark-studien har det bästa mobilnätet i Sverige.

Fellos student- och seniorabonnemang

Fello erbjuder extra prisvärda och surfvänliga mobilabonnemang för dig som är student, pensionär eller är över 55 år. Fello definierar alla som studerar som studenter, även barn som går i skolan. Föräldrar kan således beställa ett extra prisvärt abonnemang till sina barn i och med att barn räknas som studerande. Priset är detsamma som för övriga abonnemang men du får en större mängd surf. Du kan välja mellan ett par olika abonnemang beroende på vilken surfmängd du önskar. Student- och seniorabonnemangen hos Fello är prisvärda i förhållande till liknande abonnemang hos konkurrenter på marknaden. Precis som i alla abonnemang hos Fello ingår fria sms, samtal och sms. Du har inte heller någon bindningstid på ditt abonnemang och oanvänd data kan sparas hur länge du vill.

Fello mobilabonnemang

  Namn Betyg Samtal & sms Surf Månadskostnad  
Fello 1. Fello 3 gb surf
Prisvärdhet 56 av 100 Popularitet 79%
Visa alternativ från 110 kr / mån (2)
Fria samtal & sms 3 gb surf 105 kr / mån Besök Visa alternativ från 110 kr / mån (2)
Nät: Telia
Fello 2. Fello 8 gb surf
Prisvärdhet 58 av 100 Popularitet 65%
Visa alternativ från 160 kr / mån (2)
Fria samtal & sms 8 gb surf 165 kr / mån Besök Visa alternativ från 160 kr / mån (2)
Nät: Telia
Fello 3. Fello 16 gb surf
Prisvärdhet 45 av 100 Popularitet 12%
Visa alternativ från 195 kr / mån (2)
Fria samtal & sms 16 gb surf 215 kr / mån Besök Visa alternativ från 195 kr / mån (2)
Nät: Telia
Fello 4. Fello 24 gb surf
Prisvärdhet 35 av 100 Popularitet 13%
Visa alternativ från 259 kr / mån (1)
Fria samtal & sms 24 gb surf 275 kr / mån Besök Visa alternativ från 259 kr / mån (1)
Nät: Telia

Vanliga frågor & svar

Fello var tidigare en virtuell operatör som hyrde in sig i Telias mobilnät. År 2019 köptes operatören dock upp av Telia vilket innebär att det nu är Telia som nu äger Fello.

För att se hur mycket surf du har gjort av med under månaden eller ta reda på hur mycket du har kvar, loggar du in på “Mina sidor” på Fellos hemsida.

Fello erbjuder en generös kundsupport i förhållande till många andra lågprisoperatörer. Trots att Fello inte har någon fysisk butik så erbjuder de support via telefon, mail och chatt helgfria vardagar mellan klockan 8.00-17.00.

Trots att Telia, som äger Fello, erbjuder 5G så har Fello ännu inte fått stöd för det.

Att ringa till länder inom EU/ESS kostar inget extra när du har ett abonnemang hos Fello. Vill du däremot ringa till ett land utanför EU/ESS så kostar det extra. På Fellos hemsida kan du se såväl startpris som minutpris till olika länder. 

Du kan använda ditt mobilabonnemang hos Fello precis som hemma när du reser inom EU/EES. Reser du däremot i andra delar av världen och vill ringa hem så gäller andra priser och villkor. På Fellos hemsida kan du se vad som gäller för respektive land.