Fibio

  • Bra täckning i Telenors nät
  • Inga bindningstider
Fibio hemsida
Mobilabonnemang
Fibio hemsida

Fibio är en relativt ny mobiloperatör som erbjuder schyssta villkor och stora valmöjligheter. Unikt för mobiloperatören är att de erbjuder 100% nöjd kundgaranti och 10 minuters svarsgaranti hos kundtjänsten. Nedan kan du läsa mer om Fibio.

Fibios har satsat kraftigt på sin kundtjänst och erbjuder 100% nöjd kundgaranti. Som kund har du möjlighet att kontakta supporten på fler olika sätt, genom mail, telefon, chatt eller sociala medier. Unikt för Fibio som mobiloperatör är att de garanterar svar inom 10 minuter när du ringer till kundtjänsten samt svar på mail inom 24 timmar. Om du mot förmodan skulle behöva vänta längre än så på ett svar får du 3 GB extra surf som plåster på såren.

Som kund har du varken bindnings- eller uppsägningstid vilket innebär att du alltid har möjlighet att ändra ditt abonnemang utan extra kostnad. Fibio erbjuder dessutom extra lång ångerrätt, hela 3 veckor.

Till Fibios styrkor hör även mobilnätet. Fibio använder sig nämligen av Telenors mobilnät som enligt tester och recensioner har ett av det mest heltäckande näten i Sverige. Det innebär att du surfar i hög hastighet i stora delar av landet. Telenor har även god täckning i stora delar av Europa, om du skall resa utanför Sverige har du således goda chanser att använda ditt mobilabonnemang precis som hemma. Oavsett vilket abonnemang du tecknar hos Fibio får du alltid fria samtal, SMS och MMS inom Sverige och EU/EES. Du kan även använda en stor del av din surfpott inom EU/EES.

Ytterligare en fördel med Fibio är att de erbjuder ett relativt stort och varierat utbud av olika surfnivåer. Du kan välja mellan abonnemang med så lite som 6 GB upp till obegränsad surf. Det finns något för alla helt enkelt. Fibio tillhandahåller dessutom extra förmånliga abonnemang för dig som är student eller senior. Om du studerar och kan uppvisa ett studentkort får du, oavsett ålder, dubbel surfpott - det vill säga mer surf för pengarna. Seniorabonnemangen är upplagda på samma sätt som studentabonnemangen. Det enda kravet för att du skall kunna teckna ett seniorabonnemang hos Fibio är att du är 65 år eller äldre. När du beställer ett abonnemang anger du ditt personnummer, därefter får du automatiskt ta del av den dubbla surfpotten. Om du som senior är intresserad av att köpa en ny mobil i samband med ditt mobilabonnemang så kan vi glatt meddela att Fibio även erbjuder mobiltelefoner speciellt anpassade för äldre.

Om du vill teckna ett barnabonnemang kan Fibio vara ett bra alternativ. Operatören erbjuder nämligen 50% på alla barnabonnemang under 6 månader. Rabatterna på barnabonnemangen är avsedda för barn upp till 12 år.

Trots att Fibio marknadsför sina abonnemang som prisvärda så ligger priserna för Fibios mobilabonnemang på en högre nivå än många andra mindre mobiloperatörer. Om abonnemangen är värda sitt pris är en definitionsfråga. Priserna är bland de dyrare alternativen på marknaden men du får helt klart mycket för pengarna.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Fibio är mobiloperatören för dig som värderar flexibla mobilabonnemang och stort kundfokus. Om du letar efter det billigaste alternativet på marknaden så är operatören dock inte ditt bästa alternativ. 

Fibio mobilabonnemang

  Namn Betyg Samtal & sms Surf Månadskostnad  
Fibio 1. Fibio 2 gb
Prisvärdhet 33 av 100 Popularitet 1%
Visa alternativ från 105 kr / mån (3)
Fria samtal & sms 2 gb surf 129 kr / mån
Nät: Telenor
Fibio 2. Fibio 6 gb
Prisvärdhet 27 av 100 Popularitet 2%
Visa alternativ från 109 kr / mån (3)
Fria samtal & sms 6 gb surf 229 kr / mån
Nät: Telenor
Fibio 3. Fibio 20 gb
Prisvärdhet 36 av 100 Popularitet 2%
Visa alternativ från 225 kr / mån (3)
Fria samtal & sms 20 gb surf 299 kr / mån
Nät: Telenor
Fibio 4. Fibio 40 gb
Prisvärdhet 27 av 100 Popularitet 2%
Visa alternativ från 269 kr / mån (2)
Fria samtal & sms 40 gb surf 349 kr / mån
Nät: Telenor