Telness

Text uppdaterad 2021-08-04. Priser och annan data uppdateras löpande.
Sammanfattning
  • Använder sig av Telias mobilnät som är högst rankat i Sverige

Telness mobilabonnemang

  Namn Betyg Samtal & sms Surf Månadskostnad  

Mobiloperatören Telness

Telness är den första digitala mobiloperatören med inriktning på företagare och entreprenörer. De är en nytänkande operatör som arbetar med att utveckla tjänster för det nya näringslivet. Nedan kan du läsa mer om Telness.

Istället för att fokusera på individen så är alla abonnemang och funktioner hos Telness anpassade till ett företagsperspektiv. För att kunna använda dig av Telness tjänster krävs således att du har ett företag. Hur litet eller stort ditt företag är spelar ingen roll då de har samma villkor och priser för alla. Fria samtal, SMS och MMS ingår i samtliga abonnemang och du kan använda samma mängd surf i EU som du har i Sverige.

Telness plattform erbjuder en tydlig överblick för organisationsledaren som enkelt kan se över fakturor, granska sina anställdas användande eller ändra inställningar och datapaket. Alla på företaget som är anslutna till Telness har dessutom själva möjlighet att göra ändringar i sitt abonnemang på operatörens plattform. Ändringar måste dock alltid godkännas av en administratör innan de går igenom.

Telness erbjuder inte speciellt många surfnivåer att välja mellan men företagsabonnemangen har varken bindningstid eller uppsägningstid. Skulle abonnemanget inte passar företaget kan man alltså smidigt byta när man vill.

Hur bra är Telness? Betyg & omdömen

Andra populära alternativ till Telness med samma nät (Telia) är mobiloperatörerna Fello, A3, Halebop, Telia och My beat. Där de populäraste mobilabonnemangen i Telias nät är A3 mobil fastpris (3 gb surf) (129kr / mån), A3 mobil fastpris (8 gb surf) (179kr / mån) och A3 mobil fastpris (100 gb surf) (449kr / mån).

Mobilnät & surf

Telness går i nätet från Telia. Telness har via Telia mycket bra täckning på både landsbygd och i städer.

Betyg mobilnät stad

Nät Betyg
1. Telia (Telnesss nät) 10 av 10
2. Tele2 9 av 10
3. Telenor 9 av 10
4. Tre 9 av 10

Betyg mobilnät landsbyggd

Nät Betyg
1. Telia (Telnesss nät) 9.5 av 10
2. Tele2 9 av 10
3. Telenor 9 av 10
4. Tre 8.5 av 10

Betyg & omdömen

Popularitet

Prisvärdhet

0 av 5

Nät (täckning)

4.75 av 5
Topplistan mobiloperatörer
1. Hallon
2. Chili mobil
3. Vimla
4. Fello
5. Comviq
6. Fibio
7. Telenor
8. Halebop
9. Karma mobil
10. Comhem
11. Tele2
12. Tre
13. Telia
14. Penny
15. Telness
16. Katshing
17. My beat