Billigaste mobilabonnemang

Vi tycker att det är onödigt att betala för mycket för ett mobilabonnemang. Här hittar du mobilabonnemang till billigast pris - från 89 kr / mån med fria samtal & sms och 45 kr utan.

Mobilmodeller med billigast mobilabonnemang

Storanvändare - billigast pris

I staplarna nedan hittar du de just nu billigaste mobilabonnemangen för dig som använder mobilen mycket. Hela listan finns på jämför mobilabonnemang för storanvändare.

Bäst och billigast mobilabonnemang - går det?

Att välja mobilabonnemanget med allra lägst månadskostnad är inte alltid bäst eftersom mobilabonnemang skiljer i villkor. Vanligast är att månadskostnaden varierar beroende på hur mycket surf som ingår i abonnemanget, men det finns ytterligare faktorer att ta hänsyn till, t.ex. vilket mobilnät som operatören använder och om det är värt att köpa mobilen tillsammans med abonnemanget eller inte.

De allra flesta vill betala så lite som möjligt för sitt mobilabonnemang utan att behöva tumma på hur man använder mobilen. För att få det billigaste mobilabonnemanget utan att behöva förändra sina mobilvanor måste man först veta hur mycket man använder mobilen. De flesta mobilabonnemang har i dag fria samtal och sms så det enda man behöver fokusera på är mängden surf.

Hur kan vissa mobiloperatörer vara billigare?

De låga priserna kan hos många verka för bra för att vara sant, så vad är egentligen haken? Svaret är att mobiloperatörer som är billigare än andra har hittat olika sätt att skära ner på sina kostnader och på så sätt erbjuda mobilabonnemang med lägre priser. Det finns i synnerhet fyra områden som gör att vissa mobiloperatörer har kunnat ta fram billigare erbjudanden.

Inga fysiska butiker

Genom att inte ha några fysiska butiker går det att pressa de fasta kostnaderna och kunna erbjuda mobilabonnemang till lägre priser. Lågprisoperatörer i Sverige har inga butiker och finns därför oftast bara online, på så sätt har de möjlighet att erbjuda billigare erbjudanden.

Kundservice

De flesta mobiloperatörer som har en lägre månadsavgift har färre kanaler som du kan nå dem via om du behöver support. Oftast är kundservicen begränsad till hemsidan eller via sociala medier. Om du känner att du vill kunna ringa till din mobiloperatör för att få support ska du vända dig till någon av de större operatörerna.

Inga pappersfakturor

När du tecknar ett mobilabonnemang hos en lågprisoperatör får du i regel ingen pappersfaktura, utan du betalar istället via autogiro eller e-faktura. Att inte behöva skicka ut fakturor gör att lågprisoperatörer ytterligare har möjlighet att pressa sina kostnader och därmed priser.

Mindre marknadsföring

Flera mobiloperatörer använder priset som marknadsföring istället för dyra reklamkampanjer och kan på så sätt sänka sina kostnader.

Man och kvinna som tittar i sina mobiler
Kvinna håller i sin mobil

Surf till billigast pris

Det som avgör priset på ett mobilabonnemang är i regel den mängd surf som ingår, och oavsett om du använder mycket eller lite surf så finns det mycket pengar att spara. Skillnaden i årskostnad mellan det dyraste och det billigaste mobilabonnemanget för olika surfmängder kan variera med flera tusen varje år.

Kostnader för ett mobilabonnemang med 30 gb surf skiljer sig t.ex. med 2 328 kr om du jämför det dyraste (Telia 469 kr per månad) med det billigaste (Comviq för 275 kr per månad). I Sverige byter vi i genomsnitt mobilabonnemang vart 3:e år vilket i så fall innebär att det dyrare alternativet, Telia, under den här perioden blir 6 984 kr dyrare!

När du väljer mobilabonnemang bör du därför välja ett utifrån hur mycket surf du använder. Om du är osäker på hur stor surfmängd du använder har vi tagit fram en guide som hjälper dig att ta reda på månadsanvändning. Köp därför inte ett mobilabonnemang förrän du har undersökt hur mycket surf du behöver.

Mobilabonnemang med fri surf

För dig som är storsurfare eller använder mobilen istället för bredband kan ett mobilabonnemang med fri (obegränsad) surf vara det bästa alternativet. Med obegränsad surf behöver du inte heller oroa dig för att din data skulle ta slut om du t.ex. tycker om att streama film.

Billigaste mobilabonnemanget med fri surf är just nu Chili Mobil som ger dig fri surf för 299 kr per månad eller 279 kr per månad om du binder upp dig ett helt år. Chili Mobil är en relativt ny mobiloperatör som går i Tres nät.

Mobilabonnemang till lägst pris – med lite eller utan surf

När man letar efter det billigaste mobilabonnemanget är det viktigt att skilja på de som vill ha ett mobilabonnemang med så låg kostnad som möjligt i förhållande till hur man använder sin mobil, och de som bara vill ha ett abonnemang till så lågt pris som möjligt oavsett villkor. Om du är ointresserad av surf finns det två kategorier som de flesta faller inom, dessa redogör vi för här nedan.

Fria samtal för dig som ringer och tar emot samtal

För de som bara är intresserade av att ringa och ta emot samtal är det bäst att teckna ett mobilabonnemang med fria samtal med så låg månadskostnad som möjligt. Så länge som du inte bor i glesbygd eller på landet så behöver du sällan undersöka vilket nät som operatören använder utan endast fokusera på att abonnemanget har fria samtal och sedan välja det som har lägst pris.

Just nu kan du få fria samtal för så lite som 89 kr per månad med Hallon.

När ska man välja kontantkort istället för ett mobilabonnemang?

I regel kostar kontantkort i dag lika mycket som mobilabonnemang med undantaget för dig som bara behöver använda mobilen under korta perioder eller använder mobilen extremt lite.

För de som bara använder sin mobil till att ta emot röstsamtal kan man komma undan med ett kontantkort som man bara behöver fylla på var 12:e månad för att få behålla numret. Detta är dock en krånglig lösning och du kan istället undersöka om det går att få en lägre månadskostnad genom att tillhöra en riktad målgrupp.

Billigaste mobilabonnemang för olika målgrupper

Mobiloperatörer erbjuder lägre pris för dig som är senior eller pensionär (fyllt 55 år), student, barn (under 18 år) eller företagare. Här nedan hittar du hur du kan få ett mobilabonnemang med billigare månadskostnad om du tillhör en av dessa målgrupper.

Seniorer & pensionärer

Seniorer som är 55 år eller äldre kan teckna mobilabonnemang för pensionärer och seniorer med billigare pris hos flera mobiloperatörer. Lägst månadskostnad finns just nu hos Karma mobil för 45 kr per månad. Även för de pensionärer som bor i glesbygd och vill ha Telias nät kan få en lägre månadskostnad med mobiloperatören Fello som har mobilabonnemang för pensionärer till ett reducerat pris.

De mobiloperatörer som har billigare mobilabonnemang för pensionärer och seniorer är Hallon, Comviq, Fello, Vimla, Tele2, Fibio, Karma mobil och Tellus Mobil .

Studenter

Med ett studentabonnemang har du möjlighet att få ett mobilabonnemang med mer surf till en lägre månadskostnad. Detta gäller även om du vill teckna en mobil tillsammans med mobilabonnemanget. Det billigaste studentabonnemanget är just nu med Fello som kostar 95 kr per månad.

Som student har du möjlighet att få ett billigare mobilabonnemang med mobiloperatörerna Halebop, Hallon, Comviq, Fello, Vimla och Fibio .

Barn & ungdom

Barn som är under 18 år kan inte själv ingå avtal, men som vuxen kan man teckna ett mobilabonnemang till sitt barn med bättre villkor. De flesta mobiloperatörer har samma erbjudanden till barn som studenter, vilket oftast innebär att det går att få mer surf för en lägre kostnad. De mobiloperatörer som erbjuder mobilabonnemang till barn med rabatterat pris är Hallon, Vimla, Fello och Fibio .

Familj

Det finns i dagsläget 6 mobiloperatörer som ger dig möjlighet att teckna ett mobilabonnemang som hela familjen kan dela på. Om du inte väljer ett mobilabonnemang med obegränsad surf är det oftast billigare att teckna enskilda mobilabonnemang till varje familjemedlem. Att teckna ett familjeabonnemang kan dock vara ett smidigt sätt om du vill ha en samlad (men dyrare!) faktura i slutet av månaden. Det billigaste mobilabonnemanget som har obegränsad surf för familjen med fyra personer är just nu ett familjeabonnemang från Tre som kostar 199 kr per person och månad för 4 personer.

Grupp med människor som letar billigast pris i mobilen

Jämför lägst pris av 175 abonnemang

Sortera efter: Billigast pris Populärast

Inga mobilabonnemang hittades

Prova att jämföra med andra sökkriterier.

Jämför studentabonnemang

Fyll i hur du använder din telefon så hittar vi de billigaste mobilabonnemangen.

Samtal & sms
Visa abonnemangstyper

3 viktiga saker att tänka på när du tecknar abonnemang

Utöver pris och surf finns det tre andra faktorer du behöver ta hänsyn till innan du tecknar ditt abonnemang. Vi går igenom samtliga här nedan.

Täckning

Mobiloperatörens nät och täckning har tidigare varit något som varit avgörande när svenskar valde mobilabonnemang, numera har alla mobilnät bra eller väldigt bra täckning för de som bor i stad eller större ort (88 % av alla svenskar enligt SCB). Det är därför inte lika viktigt att kolla täckning längre så länge som du inte bor eller vistas mycket på landet.

De som bor i glesbygd eller på landet bör dock fortfarande undersöka hur bra täckningen är på din ort. År 2022 så har mobiloperatörer i Telias nät bäst täckning.

Kampanjer

Ett sätt att spara pengar på sitt abonnemang är att teckna det när det finns en kampanj för erbjudandet. Oftast är de flesta kampanjer för mobilabonnemang begränsade men du har ändå möjlighet att spara några hundra om du tecknar abonnemanget med en kampanj.

Bindnings och uppsägningstid

Innan du tecknar ditt abonnemang är det viktigt att du undersöker mobiloperatörens bindnings- och uppsägningstid. Bindningstiden är den period som du förpliktar dig till att betala för tjänsten, medan uppsägningstid är hur lång tid i förväg du måste meddelade din operatör innan avtalet sägs upp. Många lågprisoperatörer har varken bindningstid eller uppsägningstid men det gäller inte alla.

Lågprisoperatörer som har billiga mobilabonnemang utan bindningstid är x.

Kvinna köper nytt mobilabonnemang

Mobiloperatörers billigaste mobilabonnemang

I tabellen nedan får du en överblick över respektive mobiloperatörs billigaste mobilabonnemang samt vilket nät de använder (om du vill byta inom samma nät).

Mobiloperatör Nät Billigast pris ordinare Billigast pris övriga
Chili mobil Tre
Ordinarie: 149 kr per mån
Comviq Tele2
Ordinarie: 95 kr per mån
Student: 95 kr per mån
Senior / pensionär: 95 kr per mån
Fello Telia
Ordinarie: 95 kr per mån
Student: 95 kr per mån
Senior / pensionär: 95 kr per mån
Barn & unga: 95 kr per mån
Fibio Telenor
Ordinarie: 149 kr per mån
Student: 149 kr per mån
Senior / pensionär: 149 kr per mån
Barn & unga: 149 kr per mån
Halebop Telia
Ordinarie: 129 kr per mån
Student: 249 kr per mån
Hallon Tre
Ordinarie: 99 kr per mån
Student: 99 kr per mån
Senior / pensionär: 89 kr per mån
Barn & unga: 99 kr per mån
Karma mobil Telenor
Ordinarie: 99 kr per mån
Senior / pensionär: 45 kr per mån
Katshing Tele2
Ordinarie: 95 kr per mån
My beat Telenor
Ordinarie: 110 kr per mån
Tele2 Tele2
Ordinarie: 219 kr per mån
Senior / pensionär: 199 kr per mån
Telenor Telenor
Ordinarie: 219 kr per mån
Telia Telia
Ordinarie: 129 kr per mån
Tellus Mobil Tele2
Ordinarie: 45 kr per mån
Senior / pensionär: 95 kr per mån
Telness Telia
Tre Tre
Ordinarie: 199 kr per mån
Vimla Telenor
Ordinarie: 100 kr per mån
Student: 100 kr per mån
Senior / pensionär: 100 kr per mån
Barn & unga: 100 kr per mån
Glad man med mobil

Billigare alternativ till Telia, Telenor, Tre och Tele2

De fyra största mobiloperatörerna i Sverige är Telia, Tre, Telenor och Tele2. Dessa operatörer har störst utbud av produkter och service men har därmed en högre kostnad. För de som vill spara pengar och inte är särskilt intresserade av alla kringliggande tjänster finns det nästan alltid mer prisvärda alternativ. Här nedan går vi igenom vilka alternativ det finns till de stora operatörerna och vad du ska tänka på om du vill byta till en annan mobiloperatör i samma nät.

Mobiloperatörer som är billigast

I Sverige finns det ett antal lågprisoperatörer som förutom att erbjuda mobilabonnemang till lägre priser har nischat sig på olika områden. Här nedan hittar du vad du ska tänka på om du väljer någon av dessa operatörer. Priserna nedan fokusera på privatkunder, om du istället är företagare, kan du gå in på mobilabonnemang för företag.

Hallon

Lågprisoperatören Hallon erbjuder mobilabonnemang till väldigt konkurrenskraftiga priser oavsett om du är låg- eller storanvändare. För den typiske användaren har Hallon mobilabonnemang från 99 kr per månad, beroende på hur mycket surf du använder. Om du är senior / pensionär, student eller ungdom har du också möjlighet att få rabatt på din månadskostnad eller mer surf.

Hallon är en dotteroperatör till Tre och använder därmed samma nät, vilket medför att du kan uppleva att täckningen är sämre om du bor på landet eller i glesbygd. Om du bor i en stad eller på en större ort är täckningen ytterst sällan något problem för vare sig data eller röstsamtal.

Vad är då haken med att använda Hallon? För den typiske användaren så är skillnaden mellan dem och större operatörer väldigt liten. Hallon har endast kundtjänst online vilket innebär att du inte kan ringa dem för att få hjälp.

Vimla

Vimla är en dotteroperatör till Telenor som nischar sig mot billiga priser och som har blivit utsedd till årets operator av Telekomgalan sedan 2017. Som del av Telenor använder de samma nät som dem vilket innebär att du har god eller mycket god täckning. Om du värvar dina kompisar får du också en billigare månadskostnad på ditt abonnemang.

Fello

Fello är en lågprisoperatör som går i Telias nät som har mobilabonnemang från 95 kr med fria samtal och sms. Med Fello har du lika bra täckning som Telia men betalar mindre för ditt mobilabonnemang. Nackdelen är att du inte har lika stort utbud av kringliggande tjänster samt att supporten endast finns via webben.

Chili mobil

En ny uppstickare på den svenska mobilmarknaden är Chili Mobil som erbjuder mobilabonnemang med fri surf för en låg månadskostnad. Detta är ett bra alternativ för dig som använder mobilen mycket eller använder mobildatan istället för bredband. Med Chilimobil får du också tillgång till tv-kanaler via Viaplay.

Chili Mobil använder sig av Tres nät vilket innebär att täckningen kan vara sämre om du bor på landet i glesbygd. Om du bor i en stad eller i en större ort är det dock inga problem.

Comviq

Den äldsta lågprisoperatören på den svenska marknaden är Comviq som erbjuder mobilabonnemang och mobiler till billiga priser. Comviq delar nät med Tele2 och använder även Telenors nät för 5g, 4g och 2g. Detta gör att du kan räkna med att ha mycket god täckning.

Halebop

Halebop erbjuder billiga mobilabonnemang och mobiler med abonnemang i Telias nät. Som mobiloperatör har Halebop en historia av att ha mycket nöjda kunder och har enligt undersökningar av SKI flest nöjdast privatkunder i Sverige. Med Halebop har du möjlighet att köpa en mobil med mobilabonnemang i Telias nät till en låg månadskostnad.

Mobiler med billigast mobilabonnemang

Om du vill dela betala en liten summa i månaden istället för en stor summa på en gång kan du teckna en mobil tillsammans med ett mobilabonnemang. Här hittar du det billigaste mobilabonnemanget inklusive alla mobiler på den svenska marknaden.

  Mobil Lägst månadskostnad Mobiloperatör Billigaste mobilabonnemang
Doro 7001H Doro 7001H 5 erbjudanden 164.97 kr / mån (24 mån) Telia Telia mobil komplett 0,2 gb surf
Fria samtal & sms 0.2 gb surf / mån 164.97 kr / mån
Doro 7011 Doro 7011 13 erbjudanden 149 kr / mån (24 mån) Hallon Hallon Fastpris 4 gb surf
Fria samtal & sms 4 gb surf / mån 149 kr / mån
Doro 7031 Doro 7031 5 erbjudanden 170.53 kr / mån (24 mån) Telia Telia mobil komplett 0,2 gb surf
Fria samtal & sms 0.2 gb surf / mån 170.53 kr / mån
Doro 7081 Doro 7081 9 erbjudanden 176.08 kr / mån (24 mån) Telia Telia mobil komplett 0,2 gb surf
Fria samtal & sms 0.2 gb surf / mån 176.08 kr / mån
Doro 731X Doro 731X 19 erbjudanden 163 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 163 kr / mån
Doro 8080 Doro 8080 13 erbjudanden 209 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 209 kr / mån
Fairphone 4 Fairphone 4 6 erbjudanden 479 kr / mån (24 mån) Telenor Telenor fastpris 4 gb surf
Fria samtal & sms 4 gb surf / mån 479 kr / mån
iPhone 11 iPhone 11 36 erbjudanden 289 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 289 kr / mån
iPhone 12 iPhone 12 39 erbjudanden 299 kr / mån (24 mån) Hallon Hallon Fastpris 50 gb surf
Fria samtal & sms 50 gb surf / mån 299 kr / mån
iPhone 12 mini iPhone 12 mini 16 erbjudanden 331.64 kr / mån (24 mån) Telia Telia mobil komplett 0,2 gb surf
Fria samtal & sms 0.2 gb surf / mån 331.64 kr / mån
iPhone 13 iPhone 13 40 erbjudanden 389 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 389 kr / mån
iPhone 13 mini iPhone 13 mini 45 erbjudanden 359 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 359 kr / mån
iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro 43 erbjudanden 459 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 459 kr / mån
iPhone 13 Pro Max iPhone 13 Pro Max 45 erbjudanden 499 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 499 kr / mån
iPhone SE iPhone SE 42 erbjudanden 279 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 279 kr / mån
Motorola Edge 20 Motorola Edge 20 4 erbjudanden 279 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq Fastpris 8 gb
Fria samtal & sms 8 gb surf / mån 279 kr / mån
Motorola Edge 20 Pro Motorola Edge 20 Pro 4 erbjudanden 349 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq Fastpris 8 gb
Fria samtal & sms 8 gb surf / mån 349 kr / mån
Motorola Moto G50 Motorola Moto G50 4 erbjudanden 229 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq Fastpris 8 gb
Fria samtal & sms 8 gb surf / mån 229 kr / mån
Motorola Moto G51 Motorola Moto G51 4 erbjudanden 225 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq Fastpris 15 gb
Fria samtal & sms 15 gb surf / mån 225 kr / mån
Samsung Galaxy A12 Samsung Galaxy A12 8 erbjudanden 169 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 169 kr / mån
Samsung Galaxy A13 Samsung Galaxy A13 23 erbjudanden 189 kr / mån (24 mån) Hallon Hallon Fastpris 4 gb surf
Fria samtal & sms 4 gb surf / mån 189 kr / mån
Samsung Galaxy A22 Samsung Galaxy A22 4 erbjudanden 175 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq Fastpris 8 gb
Fria samtal & sms 8 gb surf / mån 175 kr / mån
Samsung Galaxy A32 Samsung Galaxy A32 16 erbjudanden 189 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 189 kr / mån
Samsung Galaxy A33 Samsung Galaxy A33 13 erbjudanden 269 kr / mån (24 mån) Tre 3Flexibel (5 gb surf)
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 269 kr / mån
Samsung Galaxy A50 Samsung Galaxy A50 1 erbjudanden
Samsung Galaxy A52s Samsung Galaxy A52s 27 erbjudanden 239 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 239 kr / mån
Samsung Galaxy A53 Samsung Galaxy A53 35 erbjudanden 249 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 249 kr / mån
Samsung Galaxy S10 Plus Samsung Galaxy S10 Plus 7 erbjudanden 579 kr / mån (24 mån) Telenor Telenor fastpris 4 gb surf
Fria samtal & sms 4 gb surf / mån 579 kr / mån
Samsung Galaxy S10e Samsung Galaxy S10e 1 erbjudanden
Samsung Galaxy S20 FE (5G) Samsung Galaxy S20 FE (5G) 23 erbjudanden 306 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq Fastpris 15 gb
Fria samtal & sms 15 gb surf / mån 306 kr / mån
Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21 10 erbjudanden 499 kr / mån (24 mån) Hallon Hallon Fastpris 4 gb surf
Fria samtal & sms 4 gb surf / mån 499 kr / mån
Samsung Galaxy S21 FE Samsung Galaxy S21 FE 35 erbjudanden 309 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq Fastpris 8 gb
Fria samtal & sms 8 gb surf / mån 309 kr / mån
Samsung Galaxy S21 Ultra Samsung Galaxy S21 Ultra 7 erbjudanden 719 kr / mån (24 mån) Telenor Telenor fastpris 4 gb surf
Fria samtal & sms 4 gb surf / mån 719 kr / mån
Samsung Galaxy S21+ Samsung Galaxy S21+ 11 erbjudanden 389 kr / mån (24 mån) Tre 3Flexibel (5 gb surf)
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 389 kr / mån
Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 40 erbjudanden 299 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq Fastpris 8 gb
Fria samtal & sms 8 gb surf / mån 299 kr / mån
Samsung Galaxy S22 Plus Samsung Galaxy S22 Plus 40 erbjudanden 429 kr / mån (24 mån) Tre 3Flexibel (5 gb surf)
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 429 kr / mån
Samsung Galaxy S22 Ultra Samsung Galaxy S22 Ultra 31 erbjudanden 509 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 509 kr / mån
Samsung Galaxy XCover 5 Samsung Galaxy XCover 5 9 erbjudanden 217.75 kr / mån (24 mån) Telia Telia mobil komplett 0,2 gb surf
Fria samtal & sms 0.2 gb surf / mån 217.75 kr / mån
Samsung Galaxy XCover Pro Samsung Galaxy XCover Pro 12 erbjudanden 284.42 kr / mån (24 mån) Telia Telia mobil komplett 0,2 gb surf
Fria samtal & sms 0.2 gb surf / mån 284.42 kr / mån
Samsung Galaxy Z Flip3 5G Samsung Galaxy Z Flip3 5G 31 erbjudanden 429 kr / mån (24 mån) Tre 3Flexibel (5 gb surf)
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 429 kr / mån
Samsung Galaxy Z Fold3 5G Samsung Galaxy Z Fold3 5G 15 erbjudanden 679 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq Fastpris 8 gb
Fria samtal & sms 8 gb surf / mån 679 kr / mån
Sony Xperia 1 III Sony Xperia 1 III 28 erbjudanden 409 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 409 kr / mån
Sony Xperia 1 IV Sony Xperia 1 IV 12 erbjudanden 489 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 489 kr / mån
Sony Xperia 10 III Sony Xperia 10 III 31 erbjudanden 229 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 229 kr / mån
Sony Xperia 5 II (5G) Sony Xperia 5 II (5G) 5 erbjudanden 326.08 kr / mån (24 mån) Telia Telia mobil komplett 0,2 gb surf
Fria samtal & sms 0.2 gb surf / mån 326.08 kr / mån
Sony Xperia 5 III Sony Xperia 5 III 30 erbjudanden 329 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 329 kr / mån
Sony Xperia Pro I Sony Xperia Pro I 20 erbjudanden 589 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 589 kr / mån
Xiaomi 11 Lite NE Xiaomi 11 Lite NE 21 erbjudanden 195.53 kr / mån (24 mån) Telia Telia mobil komplett 0,2 gb surf
Fria samtal & sms 0.2 gb surf / mån 195.53 kr / mån
Xiaomi 11T Xiaomi 11T 4 erbjudanden 279 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq Fastpris 8 gb
Fria samtal & sms 8 gb surf / mån 279 kr / mån
Xiaomi 11T Pro Xiaomi 11T Pro 30 erbjudanden 280.53 kr / mån (24 mån) Telia Telia mobil komplett 0,2 gb surf
Fria samtal & sms 0.2 gb surf / mån 280.53 kr / mån
Xiaomi 12 Xiaomi 12 25 erbjudanden 359 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 359 kr / mån
Xiaomi 12 Pro Xiaomi 12 Pro 25 erbjudanden 439 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 439 kr / mån
Xiaomi Mi 10t Pro Xiaomi Mi 10t Pro 6 erbjudanden 469 kr / mån (24 mån) Telenor Telenor fastpris 4 gb surf
Fria samtal & sms 4 gb surf / mån 469 kr / mån
Xiaomi Redmi 10C Xiaomi Redmi 10C 12 erbjudanden 169 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 169 kr / mån
Xiaomi Redmi 9C NFC Xiaomi Redmi 9C NFC 4 erbjudanden 199 kr / mån (24 mån) Tre 3Flexibel (5 gb surf)
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 199 kr / mån
Xiaomi Redmi Note 11 Pro Xiaomi Redmi Note 11 Pro 30 erbjudanden 229 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 229 kr / mån