Billigaste mobilabonnemang

Vi tycker att det är onödigt att betala för mycket för ett mobilabonnemang. Här hittar du mobilabonnemang till billigast pris - från 85 kr / mån med fria samtal & sms och 69 kr utan.

Mobilmodeller med billigast mobilabonnemang

Bäst och billigast mobilabonnemang - går det?

Att välja mobilabonnemanget med allra lägst månadskostnad är inte alltid bäst eftersom mobilabonnemang skiljer i villkor. Vanligast är att månadskostnaden varierar beroende på hur mycket surf som ingår i abonnemanget, men det finns ytterligare faktorer att ta hänsyn till, t.ex. vilket mobilnät som operatören använder och om det är värt att köpa mobilen tillsammans med abonnemanget eller inte.

De allra flesta vill betala så lite som möjligt för sitt mobilabonnemang utan att behöva tumma på hur man använder mobilen. För att få det billigaste mobilabonnemanget utan att behöva förändra sina mobilvanor måste man först veta hur mycket man använder mobilen. De flesta mobilabonnemang har i dag fria samtal och sms så det viktigaste att fokusera på är mängden surf (som bestämmer pris).

Hur kan vissa mobiloperatörer vara billigare?

De låga priserna kan för vissa verka för bra för att vara sant, så vad är egentligen haken? Svaret är att mobiloperatörer som är billigare än andra har hittat nya sätt att skära ner på sina kostnader och på så vis erbjuda mobilabonnemang med lägre priser. Det finns i synnerhet fyra områden som gör att lågprisoperatörer har kunnat pressa priserna på mobilabonnemang.

Inga fysiska butiker

Genom att inte ha några fysiska butiker går det att pressa de fasta kostnaderna och kunna erbjuda mobilabonnemang till lägre priser. Lågprisoperatörer i Sverige har inga butiker och finns därför oftast bara online, på så sätt har de möjlighet att erbjuda billigare erbjudanden.

Kundservice

De flesta mobiloperatörer som har en lägre månadsavgift har färre kanaler som du kan nå dem på om du behöver support. Oftast är kundservicen begränsad till hemsidan eller via sociala medier. Om du känner att du vill kunna ringa till din mobiloperatör för att få support ska du vända dig till någon av de större operatörerna.

Inga pappersfakturor

När du tecknar ett mobilabonnemang hos en lågprisoperatör får du i regel ingen pappersfaktura, du betalar istället via autogiro eller e-faktura. Att inte behöva skicka ut fakturor gör att lågprisoperatörer ytterligare har möjlighet att pressa sina kostnader och därmed priset.

Mindre marknadsföring

Flera mobiloperatörer använder priset som marknadsföring istället för dyra reklamkampanjer och kan på så sätt sänka sina kostnader.

Man och kvinna som tittar i sina mobiler
Pressade priser på mobilabonnemang

Surf till billigast pris

Det som främst avgör priset på mobilabonnemang är mängden surf som ingår, och oavsett om du använder mycket eller lite surf så finns det mycket pengar att spara.

Hur mycket pengar kan man spara?

Skillnaden i årskostnad mellan det dyraste och det billigaste mobilabonnemanget för olika surfmängder kan variera med flera tusen varje år. Kostnaden för ett mobilabonnemang med 15 gb surf skiljer sig t.ex. med 2 328 kr om du jämför det dyraste (Telia 389 kr per månad) med det billigaste (Tellus Mobil för 195 kr per månad). I Sverige byter vi i genomsnitt mobilabonnemang vart 3:e år vilket i så fall innebär att det dyrare alternativet, Telia, under den här perioden blir 6 984 kr dyrare!

För mobilabonnemang med fri surf skiljer det sig ännu mer. Det billigaste mobilabonnemanget från Chili mobil kostar 299 kr per månad medan det dyraste från Telia kostar 609 kr per månad. Genom att välja abonnemanget från Chili Mobil sparar du hela 3 720 kr varje år - vilket under perioden blir hela 11 160 kr.

När du väljer mobilabonnemang bör du i första hand se över hur mycket surf du använder och inte teckna ett abonnemang som har mer surf än vad du faktiskt behöver. Därefter kan du prisjämföra mobilabonnemang inom den här surfmängden - då kan du spara rejält med pengar, vilket tidigare exempel visar.

Om du är osäker på hur stor surfmängd du använder har vi tagit fram en guide som hjälper dig att ta reda på månadsanvändning. Köp därför inte ett mobilabonnemang förrän du har undersökt hur mycket surf du behöver.

Mobilabonnemang med fri surf

För dig som är storsurfare eller använder mobilen istället för bredband kan ett mobilabonnemang med fri (obegränsad) surf vara det bästa alternativet. Med obegränsad surf behöver du inte heller oroa dig för att din data skulle ta slut om du t.ex. tycker om att streama film.

Billigaste mobilabonnemanget med fri surf är just nu Chili Mobil som ger dig fri surf för 299 kr per månad. Chili Mobil är en relativt ny mobiloperatör som går i Tres nät.

Mobilabonnemang till lägst pris – med lite eller utan surf

När man letar efter det billigaste mobilabonnemanget är det viktigt att skilja på de som vill ha ett mobilabonnemang med så låg kostnad som möjligt i förhållande till hur man använder sin mobil, och de som bara vill ha ett abonnemang till så lågt pris som möjligt oavsett villkor. Om du är ointresserad av surf finns det två kategorier som de flesta faller inom, dessa redogör vi för här nedan.

Fria samtal för dig som ringer och tar emot samtal

För de som bara är intresserade av att ringa och ta emot samtal är det bäst att teckna ett mobilabonnemang med fria samtal med så låg månadskostnad som möjligt. Så länge som du inte bor i glesbygd eller på landet så behöver du sällan undersöka vilket nät som operatören använder utan endast fokusera på att abonnemanget har fria samtal och sedan välja det som har lägst pris.

Just nu kan du få fria samtal för så lite som 85 kr per månad med Bredband2.

När ska man välja kontantkort istället för ett mobilabonnemang?

I regel kostar kontantkort i dag lika mycket som mobilabonnemang med undantaget för dig som bara behöver använda mobilen under korta perioder eller använder mobilen extremt lite.

För de som bara använder sin mobil till att ta emot röstsamtal kan man komma undan med ett kontantkort som man bara behöver fylla på var 12:e månad för att få behålla numret. Detta är dock en krånglig lösning om du vill ringa samtal själv, eftersom att pengarna på kortet ofta kommer att behövas fylla på.

Ett alternativ är att istället undersöka om det går att få en lägre månadskostnad genom att tillhöra en riktad målgrupp, vilket du kan läsa mer om i nästa avsnitt.

Billigaste mobilabonnemang för olika målgrupper

Mobiloperatörer erbjuder lägre pris för dig som är senior eller pensionär (fyllt 55 år), student, barn (under 18 år) eller företagare. Här nedan hittar du hur du kan få ett mobilabonnemang med billigare månadskostnad om du tillhör en av dessa målgrupper.

Seniorer & pensionärer

Seniorer som är 55 år eller äldre kan teckna mobilabonnemang för pensionärer och seniorer med billigare pris hos flera mobiloperatörer. Lägst månadskostnad finns just nu hos Tellus Mobil för 69 kr per månad. Även för de pensionärer som bor i glesbygd och vill ha Telias nät kan få en lägre månadskostnad med mobiloperatören Fello som har mobilabonnemang för pensionärer till ett reducerat pris.

De mobiloperatörer som har billigare mobilabonnemang för pensionärer och seniorer är Hallon, Comviq, Fello, Vimla, Tele2, Fibio, My beat, och Tellus Mobil.

Studenter

Med ett studentabonnemang har du möjlighet att få ett mobilabonnemang med mer surf till en lägre månadskostnad. Detta gäller även om du vill teckna en mobil tillsammans med mobilabonnemanget. Det billigaste studentabonnemanget är just nu med Comviq som kostar 105 kr per månad.

Som student har du möjlighet att få ett billigare mobilabonnemang med mobiloperatörerna Halebop, Hallon, Comviq, Fello, Vimla, och Fibio.

Barn & ungdom

Barn som är under 18 år kan inte själv ingå avtal, men som vuxen kan man teckna ett mobilabonnemang till sitt barn med bättre villkor. De flesta mobiloperatörer har samma erbjudanden till barn som studenter, vilket oftast innebär att det går att få mer surf för en lägre kostnad. De mobiloperatörer som erbjuder mobilabonnemang till barn med rabatterat pris är Comviq, Hallon, Vimla, Fello, och Fibio.

Familj

Det finns i dagsläget 5 mobiloperatörer som ger dig möjlighet att teckna ett mobilabonnemang som hela familjen kan dela på. Om du inte väljer ett mobilabonnemang med obegränsad surf är det oftast billigare att teckna enskilda mobilabonnemang till varje familjemedlem. Att teckna ett familjeabonnemang kan dock vara ett smidigt sätt om du vill ha en samlad (men dyrare!) faktura i slutet av månaden. Det billigaste mobilabonnemanget som har obegränsad surf för familjen med fyra personer är just nu ett familjeabonnemang från Tre som kostar 197 kr per person och månad för 4 personer.

Grupp med människor som letar billigast pris i mobilen

Jämför lägst pris av 160 abonnemang

Sortera efter: Billigast pris Populärast

Inga mobilabonnemang hittades

Prova att jämföra med andra sökkriterier.

Sökuppgifter

Fyll i hur du använder din telefon så hittar vi de billigaste mobilabonnemangen.

Samtal & sms
Visa abonnemangstyper

Tre viktiga saker att tänka på när du tecknar abonnemang

Utöver pris och surf finns det tre andra faktorer du behöver ta hänsyn till innan du tecknar ditt abonnemang. Vi går igenom samtliga här nedan.

Täckning

Mobiloperatörens nät och täckning har tidigare varit något som varit avgörande när svenskar valde mobilabonnemang, numera har alla mobilnät bra eller väldigt bra täckning för de som bor i stad eller större ort (88 % av alla svenskar enligt SCB). Det är därför inte lika viktigt att kolla täckning längre så länge som du inte bor eller vistas mycket på landet.

De som bor i glesbygd eller på landet bör dock fortfarande undersöka hur bra täckningen är på din ort. År 2023 så har mobiloperatörer i Telias nät bäst täckning.

Om du använder din mobil för att strömma mycket film eller något annat som kräver data i hög hastighet är det också viktigt att du undersöker hur snabbt nätet är på de platser där du använder mobilen. Detta gäller i synnerhet om du behöver ha tillgång till 4g eller 5g.

Kampanjer

Ett sätt att spara pengar på sitt abonnemang är att teckna det när det finns en kampanj för erbjudandet. Oftast är de flesta kampanjer för mobilabonnemang begränsade men du har ändå möjlighet att spara några hundra om du tecknar abonnemanget med en kampanj.

Bindnings- och uppsägningstid

Innan du tecknar ditt abonnemang är det viktigt att du undersöker mobiloperatörens bindnings- och uppsägningstid. Bindningstiden är den period som du förpliktar dig till att betala för tjänsten, medan uppsägningstid är hur lång tid i förväg du måste meddelade din operatör innan avtalet sägs upp. Många lågprisoperatörer har varken bindningstid eller uppsägningstid men det gäller inte alla.

Lågprisoperatörer som har billiga mobilabonnemang utan bindningstid är Chili mobil, Fello, Hallon, Tellus Mobil, och Vimla.

5g-täckning

Mobiloperatörers billigaste mobilabonnemang

I tabellen nedan får du en överblick över respektive mobiloperatörs billigaste mobilabonnemang samt vilket nät de använder (om du vill byta inom samma nät).

Mobiloperatör Nät Billigast pris ordinare Billigast pris övriga
Bredband2 Telenor
Från 85 kr per mån
Chili mobil Tre
Från 179 kr per mån
Comviq Tele2
Från 105 kr per mån
Student: 105 kr per mån
Senior / pensionär: 105 kr per mån
Barn & unga: 105 kr per mån
Fello Telia
Från 105 kr per mån
Student: 105 kr per mån
Senior / pensionär: 95 kr per mån
Barn & unga: 95 kr per mån
Fibio Telenor
Från 129 kr per mån
Student: 129 kr per mån
Senior / pensionär: 129 kr per mån
Barn & unga: 129 kr per mån
Halebop Telia
Från 149 kr per mån
Student: 269 kr per mån
Hallon Tre
Från 109 kr per mån
Student: 109 kr per mån
Senior / pensionär: 99 kr per mån
Barn & unga: 109 kr per mån
Katshing Tele2
Från 95 kr per mån
My beat Telenor
Från 119 kr per mån
Senior / pensionär: 99 kr per mån
Tele2 Tele2
Från 269 kr per mån
Senior / pensionär: 219 kr per mån
Telenor Telenor
Från 269 kr per mån
Telia Telia
Från 129 kr per mån
Tellus Mobil Tele2
Från 69 kr per mån
Senior / pensionär: 69 kr per mån
Telness Telia
Tre Tre
Från 199 kr per mån
Vimla Telenor
Från 110 kr per mån
Student: 110 kr per mån
Senior / pensionär: 100 kr per mån
Barn & unga: 90 kr per mån
Glad man med mobil

Billigare alternativ till Telia, Telenor, Tre och Tele2

De fyra största mobiloperatörerna i Sverige är Telia, Tre, Telenor och Tele2. Dessa operatörer har störst utbud av produkter och service men har därmed en högre kostnad. För de som vill spara pengar och inte är särskilt intresserade av alla kringliggande tjänster finns det nästan alltid mer prisvärda alternativ. Här nedan går vi igenom vilka alternativ det finns till de stora operatörerna och vad du ska tänka på om du vill byta till en annan mobiloperatör i samma nät.

Mobiloperatörer som är billigast

I Sverige finns det ett antal lågprisoperatörer som förutom att erbjuda mobilabonnemang till lägre priser har nischat sig på olika områden. Här nedan hittar du vad du ska tänka på om du väljer någon av dessa operatörer. Priserna nedan fokusera på privatkunder, om du istället är företagare, kan du gå in på mobilabonnemang för företag.

Hallon

Lågprisoperatören Hallon erbjuder mobilabonnemang till väldigt konkurrenskraftiga priser oavsett om du är låg- eller storanvändare. För den typiske användaren har Hallon mobilabonnemang från 109 kr per månad, beroende på hur mycket surf du använder. Om du är senior / pensionär, student eller ungdom har du också möjlighet att få rabatt på din månadskostnad eller mer surf.

Hallon är en dotteroperatör till Tre och använder därmed samma nät, vilket medför att du kan uppleva att täckningen är sämre om du bor på landet eller i glesbygd. Om du bor i en stad eller på en större ort är täckningen ytterst sällan något problem för vare sig data eller röstsamtal.

Vad är då haken med att använda Hallon? För den typiske användaren så är skillnaden mellan dem och större operatörer väldigt liten. Hallon har endast kundtjänst online vilket innebär att du inte kan ringa dem för att få hjälp.

Tellus mobil

Den relativt nya mobiloperatören Tellus Mobil erbjuder just nu några av marknadens billigaste mobilabonnemang. Hos Tellus Mobil kan du och din vän också få en gratismånad om du värvar denne till operatören.

Vimla

Vimla är en dotteroperatör till Telenor som nischar sig mot billiga priser och som har blivit utsedd till årets operator av Telekomgalan sedan 2017. Som del av Telenor använder de samma nät som dem vilket innebär att du har god eller mycket god täckning. Om du värvar dina kompisar får du också en billigare månadskostnad på ditt abonnemang.

Fello

Fello är en lågprisoperatör som går i Telias nät som har mobilabonnemang från 105 kr med fria samtal och sms. Med Fello har du lika bra täckning som Telia men betalar mindre för ditt mobilabonnemang. Nackdelen är att du inte har lika stort utbud av kringliggande tjänster samt att supporten endast finns via webben.

Chili mobil

En ny uppstickare på den svenska mobilmarknaden är Chili Mobil som erbjuder mobilabonnemang med fri surf för en låg månadskostnad. Detta är ett bra alternativ för dig som använder mobilen mycket eller använder mobildatan istället för bredband. Med Chilimobil får du också tillgång till tv-kanaler via Viaplay.

Chili Mobil använder sig av Tres nät vilket innebär att täckningen kan vara sämre om du bor på landet i glesbygd. Om du bor i en stad eller i en större ort är det dock inga problem.

Comviq

Den äldsta lågprisoperatören på den svenska marknaden är Comviq som erbjuder mobilabonnemang och mobiler till billiga priser. Comviq delar nät med Tele2 och använder även Telenors nät för 5g, 4g och 2g. Detta gör att du kan räkna med att ha mycket god täckning.

Halebop

Halebop erbjuder billiga mobilabonnemang och mobiler med abonnemang i Telias nät. Som mobiloperatör har Halebop en historia av att ha mycket nöjda kunder och har enligt undersökningar av SKI flest nöjdast privatkunder i Sverige. Med Halebop har du möjlighet att köpa en mobil med mobilabonnemang i Telias nät till en låg månadskostnad.

Mobiler med billigast mobilabonnemang

Om du vill dela betala en liten summa i månaden istället för en stor summa på en gång kan du teckna en mobil tillsammans med ett mobilabonnemang. Här hittar du det billigaste mobilabonnemanget inklusive alla mobiler på den svenska marknaden.

  Mobil Lägst månadskostnad Mobiloperatör Billigaste mobilabonnemang
Doro 5861 Doro 5861 7 erbjudanden 199 kr / mån (36 mån bindningstid) Tre Tre 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 199 kr / mån
Doro 6821 Doro 6821 3 erbjudanden 306 kr / mån (36 mån bindningstid) Telia Telia 5 gb bas
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 306 kr / mån
Doro 6881 Doro 6881 16 erbjudanden 189 kr / mån (36 mån bindningstid) Halebop Halebop 3 gb surf
Fria samtal & sms 3 gb surf / mån 189 kr / mån
Doro 7001H Doro 7001H 3 erbjudanden 269 kr / mån (36 mån bindningstid) Telia Telia 5 gb bas
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 269 kr / mån
Doro 731X Doro 731X 9 erbjudanden 189 kr / mån (36 mån bindningstid) Halebop Halebop 3 gb surf
Fria samtal & sms 3 gb surf / mån 189 kr / mån
Doro 8210 Doro 8210 12 erbjudanden 239 kr / mån (36 mån bindningstid) Halebop Halebop 3 gb surf
Fria samtal & sms 3 gb surf / mån 239 kr / mån
Fairphone 5 Fairphone 5 4 erbjudanden 499 kr / mån (36 mån bindningstid) Telenor Telenor fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 499 kr / mån
Google Pixel 6a Google Pixel 6a 7 erbjudanden 339 kr / mån (36 mån bindningstid) Telia Telia 5 gb bas
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 339 kr / mån
Google Pixel 7 Google Pixel 7 10 erbjudanden 449 kr / mån (36 mån bindningstid) Telenor Telenor fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 449 kr / mån
Google Pixel 7 Pro Google Pixel 7 Pro 20 erbjudanden 309 kr / mån (36 mån bindningstid) Halebop Halebop 3 gb surf
Fria samtal & sms 3 gb surf / mån 309 kr / mån
Google Pixel 7a Google Pixel 7a 29 erbjudanden 239 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 239 kr / mån
Google Pixel 8 Google Pixel 8 42 erbjudanden 269 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 269 kr / mån
Google Pixel 8 Pro Google Pixel 8 Pro 43 erbjudanden 369 kr / mån (36 mån bindningstid) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 369 kr / mån
Google Pixel 8A Google Pixel 8A 21 erbjudanden 269 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 269 kr / mån
iPhone 11 iPhone 11 18 erbjudanden 279 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 279 kr / mån
iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro 14 erbjudanden 339 kr / mån (36 mån bindningstid) Halebop Halebop 3 gb surf
Fria samtal & sms 3 gb surf / mån 339 kr / mån
iPhone 11 Pro Max iPhone 11 Pro Max 15 erbjudanden
iPhone 12 iPhone 12 40 erbjudanden 299 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 299 kr / mån
iPhone 12 mini iPhone 12 mini 6 erbjudanden
iPhone 12 pro iPhone 12 pro 6 erbjudanden
iPhone 12 pro max iPhone 12 pro max 13 erbjudanden
iPhone 13 iPhone 13 38 erbjudanden 319 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 319 kr / mån
iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro 7 erbjudanden
iPhone 13 Pro Max iPhone 13 Pro Max 6 erbjudanden
iPhone 14 iPhone 14 28 erbjudanden 369 kr / mån (36 mån bindningstid) Tre Tre 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 369 kr / mån
iPhone 14 plus iPhone 14 plus 7 erbjudanden 479 kr / mån (36 mån bindningstid) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 479 kr / mån
iPhone 14 pro iPhone 14 pro 6 erbjudanden 636 kr / mån (36 mån bindningstid) Tele2 Tele2 (5 gb surf)
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 636 kr / mån
iPhone 14 Pro max iPhone 14 Pro max 4 erbjudanden 629 kr / mån (36 mån bindningstid) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 629 kr / mån
iPhone 15 iPhone 15 42 erbjudanden 409 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 409 kr / mån
iPhone 15 Plus iPhone 15 Plus 30 erbjudanden 449 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 449 kr / mån
iPhone 15 Pro iPhone 15 Pro 36 erbjudanden 479 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 479 kr / mån
iPhone 15 Pro Max iPhone 15 Pro Max 23 erbjudanden 599 kr / mån (36 mån bindningstid) Halebop Halebop 3 gb surf
Fria samtal & sms 3 gb surf / mån 599 kr / mån
iPhone SE iPhone SE 33 erbjudanden 289 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 289 kr / mån
Motorola E13 Motorola E13 3 erbjudanden 209 kr / mån (36 mån bindningstid) Tre Tre 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 209 kr / mån
Motorola Edge 40 Motorola Edge 40 4 erbjudanden 319 kr / mån (36 mån bindningstid) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 319 kr / mån
Motorola Edge 40 Neo Motorola Edge 40 Neo 8 erbjudanden 249 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 249 kr / mån
Motorola Edge 50 Fusion Motorola Edge 50 Fusion 7 erbjudanden 279 kr / mån (36 mån bindningstid) Tre Tre 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 279 kr / mån
Motorola Edge 50 Ultra Motorola Edge 50 Ultra 7 erbjudanden 399 kr / mån (36 mån bindningstid) Tre Tre 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 399 kr / mån
Motorola G84 Motorola G84 11 erbjudanden 189 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 189 kr / mån
Motorola G85 Motorola G85 4 erbjudanden 269 kr / mån (36 mån bindningstid) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 269 kr / mån
Motorola Moto G54 Motorola Moto G54 18 erbjudanden 169 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 169 kr / mån
Motorola Razr 40 Motorola Razr 40 3 erbjudanden 369 kr / mån (36 mån bindningstid) Tre Tre 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 369 kr / mån
Motorola razr 40 Ultra Motorola razr 40 Ultra 7 erbjudanden 469 kr / mån (36 mån bindningstid) Tre Tre 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 469 kr / mån
Motorola Razr 5G Motorola Razr 5G 4 erbjudanden 469 kr / mån (36 mån bindningstid) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 469 kr / mån
OnePlus 11 OnePlus 11 9 erbjudanden 419 kr / mån (36 mån bindningstid) Halebop Halebop 3 gb surf
Fria samtal & sms 3 gb surf / mån 419 kr / mån
OnePlus 12 OnePlus 12 13 erbjudanden 449 kr / mån (36 mån bindningstid) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 449 kr / mån
Oneplus 12R Oneplus 12R 4 erbjudanden 379 kr / mån (36 mån bindningstid) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 379 kr / mån
Oneplus Nord 3 Oneplus Nord 3 4 erbjudanden 299 kr / mån (36 mån bindningstid) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 299 kr / mån
OnePlus Nord CE 3 Lite OnePlus Nord CE 3 Lite 15 erbjudanden 195 kr / mån (36 mån bindningstid) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 195 kr / mån
Oneplus One Oneplus One 3 erbjudanden 819 kr / mån (36 mån bindningstid) Telia Telia 5 gb bas
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 819 kr / mån
OnePlus Open OnePlus Open 6 erbjudanden 699 kr / mån (36 mån bindningstid) Halebop Halebop 3 gb surf
Fria samtal & sms 3 gb surf / mån 699 kr / mån
Redmi Note 13 Redmi Note 13 6 erbjudanden 219 kr / mån (36 mån bindningstid) Halebop Halebop 3 gb surf
Fria samtal & sms 3 gb surf / mån 219 kr / mån
Redmi Note 13 Pro plus Redmi Note 13 Pro plus 6 erbjudanden 279 kr / mån (36 mån bindningstid) Halebop Halebop 3 gb surf
Fria samtal & sms 3 gb surf / mån 279 kr / mån
Samsung Galaxy A05s Samsung Galaxy A05s 4 erbjudanden 239 kr / mån (36 mån bindningstid) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 239 kr / mån
Samsung Galaxy A14 Samsung Galaxy A14 16 erbjudanden 169 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 169 kr / mån
Samsung Galaxy A15 Samsung Galaxy A15 19 erbjudanden 179 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 179 kr / mån
Samsung Galaxy A34 Samsung Galaxy A34 19 erbjudanden 229 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 229 kr / mån
Samsung Galaxy A35 Samsung Galaxy A35 20 erbjudanden 229 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 229 kr / mån
Samsung Galaxy A54 Samsung Galaxy A54 25 erbjudanden 269 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 269 kr / mån
Samsung Galaxy A55 Samsung Galaxy A55 25 erbjudanden 249 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 249 kr / mån
Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S20 5 erbjudanden
Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21 6 erbjudanden
Samsung Galaxy S21 FE Samsung Galaxy S21 FE 7 erbjudanden 299 kr / mån (36 mån bindningstid) Halebop Halebop 3 gb surf
Fria samtal & sms 3 gb surf / mån 299 kr / mån
Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 35 erbjudanden 269 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 269 kr / mån
Samsung Galaxy S22 Plus Samsung Galaxy S22 Plus 3 erbjudanden 509 kr / mån (36 mån bindningstid) Telia Telia 5 gb bas
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 509 kr / mån
Samsung Galaxy S23 Samsung Galaxy S23 30 erbjudanden 329 kr / mån (36 mån bindningstid) Comviq Comviq Fastpris 40 gb surf
Fria samtal & sms 40 gb surf / mån 329 kr / mån
Samsung Galaxy S23 FE Samsung Galaxy S23 FE 28 erbjudanden 349 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 349 kr / mån
Samsung Galaxy S23 Plus Samsung Galaxy S23 Plus 19 erbjudanden 429 kr / mån (36 mån bindningstid) Tre Tre 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 429 kr / mån
Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23 Ultra 16 erbjudanden 549 kr / mån (36 mån bindningstid) Halebop Halebop 3 gb surf
Fria samtal & sms 3 gb surf / mån 549 kr / mån
Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 28 erbjudanden 339 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 339 kr / mån
Samsung Galaxy S24 Plus Samsung Galaxy S24 Plus 28 erbjudanden 409 kr / mån (36 mån bindningstid) Hallon Hallon fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 409 kr / mån
Samsung Galaxy S24 Ultra Samsung Galaxy S24 Ultra 28 erbjudanden 529 kr / mån (36 mån bindningstid) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 529 kr / mån
Samsung Galaxy XCover 6 Pro Samsung Galaxy XCover 6 Pro 3 erbjudanden 464 kr / mån (36 mån bindningstid) Telia Telia 5 gb bas
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 464 kr / mån
Samsung Galaxy XCover 7 Samsung Galaxy XCover 7 7 erbjudanden 289 kr / mån (36 mån bindningstid) Tre Tre 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 289 kr / mån
Samsung Galaxy Z Flip 4 Samsung Galaxy Z Flip 4 3 erbjudanden 529 kr / mån (36 mån bindningstid) Telia Telia 5 gb bas
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 529 kr / mån
Samsung Galaxy Z Flip 5 Samsung Galaxy Z Flip 5 30 erbjudanden 459 kr / mån (36 mån bindningstid) Tele2 Tele2 (5 gb surf)
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 459 kr / mån
Samsung Galaxy Z Fold 5 Samsung Galaxy Z Fold 5 28 erbjudanden 699 kr / mån (36 mån bindningstid) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 699 kr / mån
Sony Xperia 1 IV Sony Xperia 1 IV 1 erbjudanden 799 kr / mån (36 mån bindningstid) Comviq Comviq Fastpris 100 gb surf
Fria samtal & sms 100 gb surf / mån 799 kr / mån
Sony Xperia 1 V Sony Xperia 1 V 22 erbjudanden 439 kr / mån (36 mån bindningstid) Tre Tre 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 439 kr / mån
Sony Xperia 1 VI Sony Xperia 1 VI 12 erbjudanden 529 kr / mån (36 mån bindningstid) Halebop Halebop 3 gb surf
Fria samtal & sms 3 gb surf / mån 529 kr / mån
Sony Xperia 10 V Sony Xperia 10 V 20 erbjudanden 249 kr / mån (36 mån bindningstid) Halebop Halebop 3 gb surf
Fria samtal & sms 3 gb surf / mån 249 kr / mån
Sony Xperia 10 VI Sony Xperia 10 VI 12 erbjudanden 269 kr / mån (36 mån bindningstid) Halebop Halebop 3 gb surf
Fria samtal & sms 3 gb surf / mån 269 kr / mån
Sony Xperia 5 V Sony Xperia 5 V 29 erbjudanden 379 kr / mån (36 mån bindningstid) Halebop Halebop 3 gb surf
Fria samtal & sms 3 gb surf / mån 379 kr / mån
Xiaomi 12 Xiaomi 12 4 erbjudanden 309 kr / mån (36 mån bindningstid) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 309 kr / mån
Xiaomi 13T Pro Xiaomi 13T Pro 3 erbjudanden 489 kr / mån (36 mån bindningstid) Telia Telia 5 gb bas
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 489 kr / mån
Xiaomi 14 Xiaomi 14 6 erbjudanden 479 kr / mån (36 mån bindningstid) Halebop Halebop 8 gb surf
Fria samtal & sms 8 gb surf / mån 479 kr / mån
Xiaomi 14 Ultra Xiaomi 14 Ultra 6 erbjudanden 539 kr / mån (36 mån bindningstid) Halebop Halebop 3 gb surf
Fria samtal & sms 3 gb surf / mån 539 kr / mån
Xiaomi Redmi 12C Xiaomi Redmi 12C 3 erbjudanden 299 kr / mån (36 mån bindningstid) Telia Telia 5 gb bas
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 299 kr / mån
Xiaomi Redmi 13C Xiaomi Redmi 13C 6 erbjudanden 189 kr / mån (36 mån bindningstid) Halebop Halebop 3 gb surf
Fria samtal & sms 3 gb surf / mån 189 kr / mån
Xiaomi Redmi Note 12 Pro Xiaomi Redmi Note 12 Pro 3 erbjudanden 339 kr / mån (36 mån bindningstid) Telia Telia 5 gb bas
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 339 kr / mån