Billigaste mobilabonnemang

Vi tycker att det är onödigt att betala för mycket för ett mobilabonnemang. Här hittar du mobilabonnemang till billigast pris - från 95 kr / mån med fria samtal & sms och 45 kr utan.

Mobilmodeller med billigast mobilabonnemang

Bäst och billigast mobilabonnemang - går det?

Att välja mobilabonnemanget med allra lägst månadskostnad är inte alltid bäst eftersom mobilabonnemang skiljer i villkor. Vanligast är att månadskostnaden varierar beroende på hur mycket surf som ingår i abonnemanget, men det finns ytterligare faktorer att ta hänsyn till, t.ex. vilket mobilnät som operatören använder och om det är värt att köpa mobilen tillsammans med abonnemanget eller inte.

De allra flesta vill betala så lite som möjligt för sitt mobilabonnemang utan att behöva tumma på hur man använder mobilen. För att få det billigaste mobilabonnemanget utan att behöva förändra sina mobilvanor måste man först veta hur mycket man använder mobilen. De flesta mobilabonnemang har i dag fria samtal och sms så det viktigaste att fokusera på är mängden surf (som bestämmer pris).

Hur kan vissa mobiloperatörer vara billigare?

De låga priserna kan för vissa verka för bra för att vara sant, så vad är egentligen haken? Svaret är att mobiloperatörer som är billigare än andra har hittat nya sätt att skära ner på sina kostnader och på så vis erbjuda mobilabonnemang med lägre priser. Det finns i synnerhet fyra områden som gör att lågprisoperatörer har kunnat pressa priserna på mobilabonnemang.

Inga fysiska butiker

Genom att inte ha några fysiska butiker går det att pressa de fasta kostnaderna och kunna erbjuda mobilabonnemang till lägre priser. Lågprisoperatörer i Sverige har inga butiker och finns därför oftast bara online, på så sätt har de möjlighet att erbjuda billigare erbjudanden.

Kundservice

De flesta mobiloperatörer som har en lägre månadsavgift har färre kanaler som du kan nå dem på om du behöver support. Oftast är kundservicen begränsad till hemsidan eller via sociala medier. Om du känner att du vill kunna ringa till din mobiloperatör för att få support ska du vända dig till någon av de större operatörerna.

Inga pappersfakturor

När du tecknar ett mobilabonnemang hos en lågprisoperatör får du i regel ingen pappersfaktura, du betalar istället via autogiro eller e-faktura. Att inte behöva skicka ut fakturor gör att lågprisoperatörer ytterligare har möjlighet att pressa sina kostnader och därmed priset.

Mindre marknadsföring

Flera mobiloperatörer använder priset som marknadsföring istället för dyra reklamkampanjer och kan på så sätt sänka sina kostnader.

Man och kvinna som tittar i sina mobiler
Pressade priser på mobilabonnemang

Surf till billigast pris

Det som främst avgör priset på mobilabonnemang är mängden surf som ingår, och oavsett om du använder mycket eller lite surf så finns det mycket pengar att spara.

Hur mycket pengar kan man spara?

Skillnaden i årskostnad mellan det dyraste och det billigaste mobilabonnemanget för olika surfmängder kan variera med flera tusen varje år. Kostnaden för ett mobilabonnemang med 15 gb surf skiljer sig t.ex. med 2 328 kr om du jämför det dyraste (Telia 389 kr per månad) med det billigaste (Tellus Mobil för 195 kr per månad). I Sverige byter vi i genomsnitt mobilabonnemang vart 3:e år vilket i så fall innebär att det dyrare alternativet, Telia, under den här perioden blir 6 984 kr dyrare!

För mobilabonnemang med fri surf skiljer det sig ännu mer. Det billigaste mobilabonnemanget från Chili mobil kostar 299 kr per månad medan det dyraste från Telia kostar 609 kr per månad. Genom att välja abonnemanget från Chili Mobil sparar du hela 3 720 kr varje år - vilket under perioden blir hela 11 160 kr.

När du väljer mobilabonnemang bör du i första hand se över hur mycket surf du använder och inte teckna ett abonnemang som har mer surf än vad du faktiskt behöver. Därefter kan du prisjämföra mobilabonnemang inom den här surfmängden - då kan du spara rejält med pengar, vilket tidigare exempel visar.

Om du är osäker på hur stor surfmängd du använder har vi tagit fram en guide som hjälper dig att ta reda på månadsanvändning. Köp därför inte ett mobilabonnemang förrän du har undersökt hur mycket surf du behöver.

Mobilabonnemang med fri surf

För dig som är storsurfare eller använder mobilen istället för bredband kan ett mobilabonnemang med fri (obegränsad) surf vara det bästa alternativet. Med obegränsad surf behöver du inte heller oroa dig för att din data skulle ta slut om du t.ex. tycker om att streama film.

Billigaste mobilabonnemanget med fri surf är just nu Chili Mobil som ger dig fri surf för 299 kr per månad. Chili Mobil är en relativt ny mobiloperatör som går i Tres nät.

Mobilabonnemang till lägst pris – med lite eller utan surf

När man letar efter det billigaste mobilabonnemanget är det viktigt att skilja på de som vill ha ett mobilabonnemang med så låg kostnad som möjligt i förhållande till hur man använder sin mobil, och de som bara vill ha ett abonnemang till så lågt pris som möjligt oavsett villkor. Om du är ointresserad av surf finns det två kategorier som de flesta faller inom, dessa redogör vi för här nedan.

Fria samtal för dig som ringer och tar emot samtal

För de som bara är intresserade av att ringa och ta emot samtal är det bäst att teckna ett mobilabonnemang med fria samtal med så låg månadskostnad som möjligt. Så länge som du inte bor i glesbygd eller på landet så behöver du sällan undersöka vilket nät som operatören använder utan endast fokusera på att abonnemanget har fria samtal och sedan välja det som har lägst pris.

Just nu kan du få fria samtal för så lite som 95 kr per månad med Katshing.

När ska man välja kontantkort istället för ett mobilabonnemang?

I regel kostar kontantkort i dag lika mycket som mobilabonnemang med undantaget för dig som bara behöver använda mobilen under korta perioder eller använder mobilen extremt lite.

För de som bara använder sin mobil till att ta emot röstsamtal kan man komma undan med ett kontantkort som man bara behöver fylla på var 12:e månad för att få behålla numret. Detta är dock en krånglig lösning om du vill ringa samtal själv, eftersom att pengarna på kortet ofta kommer att behövas fylla på.

Ett alternativ är att istället undersöka om det går att få en lägre månadskostnad genom att tillhöra en riktad målgrupp, vilket du kan läsa mer om i nästa avsnitt.

Billigaste mobilabonnemang för olika målgrupper

Mobiloperatörer erbjuder lägre pris för dig som är senior eller pensionär (fyllt 55 år), student, barn (under 18 år) eller företagare. Här nedan hittar du hur du kan få ett mobilabonnemang med billigare månadskostnad om du tillhör en av dessa målgrupper.

Seniorer & pensionärer

Seniorer som är 55 år eller äldre kan teckna mobilabonnemang för pensionärer och seniorer med billigare pris hos flera mobiloperatörer. Lägst månadskostnad finns just nu hos My beat för 49 kr per månad. Även för de pensionärer som bor i glesbygd och vill ha Telias nät kan få en lägre månadskostnad med mobiloperatören Fello som har mobilabonnemang för pensionärer till ett reducerat pris.

De mobiloperatörer som har billigare mobilabonnemang för pensionärer och seniorer är Hallon, Comviq, Fello, Vimla, Tele2, Fibio, My beat, och Tellus Mobil.

Studenter

Med ett studentabonnemang har du möjlighet att få ett mobilabonnemang med mer surf till en lägre månadskostnad. Detta gäller även om du vill teckna en mobil tillsammans med mobilabonnemanget. Det billigaste studentabonnemanget är just nu med Fello som kostar 105 kr per månad.

Som student har du möjlighet att få ett billigare mobilabonnemang med mobiloperatörerna Halebop, Hallon, Comviq, Fello, Vimla, och Fibio.

Barn & ungdom

Barn som är under 18 år kan inte själv ingå avtal, men som vuxen kan man teckna ett mobilabonnemang till sitt barn med bättre villkor. De flesta mobiloperatörer har samma erbjudanden till barn som studenter, vilket oftast innebär att det går att få mer surf för en lägre kostnad. De mobiloperatörer som erbjuder mobilabonnemang till barn med rabatterat pris är Hallon, Vimla, Fello, och Fibio.

Familj

Det finns i dagsläget 5 mobiloperatörer som ger dig möjlighet att teckna ett mobilabonnemang som hela familjen kan dela på. Om du inte väljer ett mobilabonnemang med obegränsad surf är det oftast billigare att teckna enskilda mobilabonnemang till varje familjemedlem. Att teckna ett familjeabonnemang kan dock vara ett smidigt sätt om du vill ha en samlad (men dyrare!) faktura i slutet av månaden. Det billigaste mobilabonnemanget som har obegränsad surf för familjen med fyra personer är just nu ett familjeabonnemang från Tre som kostar 199 kr per person och månad för 4 personer.

Grupp med människor som letar billigast pris i mobilen

Jämför lägst pris av 156 abonnemang

Sortera efter: Billigast pris Populärast

Inga mobilabonnemang hittades

Prova att jämföra med andra sökkriterier.

Sökuppgifter

Fyll i hur du använder din telefon så hittar vi de billigaste mobilabonnemangen.

Samtal & sms
Visa abonnemangstyper

Tre viktiga saker att tänka på när du tecknar abonnemang

Utöver pris och surf finns det tre andra faktorer du behöver ta hänsyn till innan du tecknar ditt abonnemang. Vi går igenom samtliga här nedan.

Täckning

Mobiloperatörens nät och täckning har tidigare varit något som varit avgörande när svenskar valde mobilabonnemang, numera har alla mobilnät bra eller väldigt bra täckning för de som bor i stad eller större ort (88 % av alla svenskar enligt SCB). Det är därför inte lika viktigt att kolla täckning längre så länge som du inte bor eller vistas mycket på landet.

De som bor i glesbygd eller på landet bör dock fortfarande undersöka hur bra täckningen är på din ort. År 2023 så har mobiloperatörer i Telias nät bäst täckning.

Om du använder din mobil för att strömma mycket film eller något annat som kräver data i hög hastighet är det också viktigt att du undersöker hur snabbt nätet är på de platser där du använder mobilen. Detta gäller i synnerhet om du behöver ha tillgång till 4g eller 5g.

Kampanjer

Ett sätt att spara pengar på sitt abonnemang är att teckna det när det finns en kampanj för erbjudandet. Oftast är de flesta kampanjer för mobilabonnemang begränsade men du har ändå möjlighet att spara några hundra om du tecknar abonnemanget med en kampanj.

Bindnings- och uppsägningstid

Innan du tecknar ditt abonnemang är det viktigt att du undersöker mobiloperatörens bindnings- och uppsägningstid. Bindningstiden är den period som du förpliktar dig till att betala för tjänsten, medan uppsägningstid är hur lång tid i förväg du måste meddelade din operatör innan avtalet sägs upp. Många lågprisoperatörer har varken bindningstid eller uppsägningstid men det gäller inte alla.

Lågprisoperatörer som har billiga mobilabonnemang utan bindningstid är Chili mobil, Fello, Hallon, Tellus Mobil, och Vimla.

5g-täckning

Mobiloperatörers billigaste mobilabonnemang

I tabellen nedan får du en överblick över respektive mobiloperatörs billigaste mobilabonnemang samt vilket nät de använder (om du vill byta inom samma nät).

Mobiloperatör Nät Billigast pris ordinare Billigast pris övriga
Chili mobil Tre
Från 129 kr per mån
Comviq Tele2
Från 115 kr per mån
Student: 115 kr per mån
Senior / pensionär: 115 kr per mån
Fello Telia
Från 105 kr per mån
Student: 105 kr per mån
Senior / pensionär: 95 kr per mån
Barn & unga: 95 kr per mån
Fibio Telenor
Från 129 kr per mån
Student: 129 kr per mån
Senior / pensionär: 129 kr per mån
Barn & unga: 129 kr per mån
Halebop Telia
Från 129 kr per mån
Student: 249 kr per mån
Hallon Tre
Från 109 kr per mån
Student: 109 kr per mån
Senior / pensionär: 99 kr per mån
Barn & unga: 109 kr per mån
Katshing Tele2
Från 95 kr per mån
My beat Telenor
Från 159 kr per mån
Senior / pensionär: 49 kr per mån
Tele2 Tele2
Från 249 kr per mån
Senior / pensionär: 199 kr per mån
Telenor Telenor
Från 229 kr per mån
Telia Telia
Från 129 kr per mån
Tellus Mobil Tele2
Från 45 kr per mån
Senior / pensionär: 95 kr per mån
Telness Telia
Tre Tre
Från 199 kr per mån
Vimla Telenor
Från 110 kr per mån
Student: 110 kr per mån
Senior / pensionär: 110 kr per mån
Barn & unga: 100 kr per mån
Glad man med mobil

Billigare alternativ till Telia, Telenor, Tre och Tele2

De fyra största mobiloperatörerna i Sverige är Telia, Tre, Telenor och Tele2. Dessa operatörer har störst utbud av produkter och service men har därmed en högre kostnad. För de som vill spara pengar och inte är särskilt intresserade av alla kringliggande tjänster finns det nästan alltid mer prisvärda alternativ. Här nedan går vi igenom vilka alternativ det finns till de stora operatörerna och vad du ska tänka på om du vill byta till en annan mobiloperatör i samma nät.

Mobiloperatörer som är billigast

I Sverige finns det ett antal lågprisoperatörer som förutom att erbjuda mobilabonnemang till lägre priser har nischat sig på olika områden. Här nedan hittar du vad du ska tänka på om du väljer någon av dessa operatörer. Priserna nedan fokusera på privatkunder, om du istället är företagare, kan du gå in på mobilabonnemang för företag.

Hallon

Lågprisoperatören Hallon erbjuder mobilabonnemang till väldigt konkurrenskraftiga priser oavsett om du är låg- eller storanvändare. För den typiske användaren har Hallon mobilabonnemang från 109 kr per månad, beroende på hur mycket surf du använder. Om du är senior / pensionär, student eller ungdom har du också möjlighet att få rabatt på din månadskostnad eller mer surf.

Hallon är en dotteroperatör till Tre och använder därmed samma nät, vilket medför att du kan uppleva att täckningen är sämre om du bor på landet eller i glesbygd. Om du bor i en stad eller på en större ort är täckningen ytterst sällan något problem för vare sig data eller röstsamtal.

Vad är då haken med att använda Hallon? För den typiske användaren så är skillnaden mellan dem och större operatörer väldigt liten. Hallon har endast kundtjänst online vilket innebär att du inte kan ringa dem för att få hjälp.

Tellus mobil

Den relativt nya mobiloperatören Tellus Mobil erbjuder just nu några av marknadens billigaste mobilabonnemang. Hos Tellus Mobil kan du och din vän också få en gratismånad om du värvar denne till operatören.

Vimla

Vimla är en dotteroperatör till Telenor som nischar sig mot billiga priser och som har blivit utsedd till årets operator av Telekomgalan sedan 2017. Som del av Telenor använder de samma nät som dem vilket innebär att du har god eller mycket god täckning. Om du värvar dina kompisar får du också en billigare månadskostnad på ditt abonnemang.

Fello

Fello är en lågprisoperatör som går i Telias nät som har mobilabonnemang från 105 kr med fria samtal och sms. Med Fello har du lika bra täckning som Telia men betalar mindre för ditt mobilabonnemang. Nackdelen är att du inte har lika stort utbud av kringliggande tjänster samt att supporten endast finns via webben.

Chili mobil

En ny uppstickare på den svenska mobilmarknaden är Chili Mobil som erbjuder mobilabonnemang med fri surf för en låg månadskostnad. Detta är ett bra alternativ för dig som använder mobilen mycket eller använder mobildatan istället för bredband. Med Chilimobil får du också tillgång till tv-kanaler via Viaplay.

Chili Mobil använder sig av Tres nät vilket innebär att täckningen kan vara sämre om du bor på landet i glesbygd. Om du bor i en stad eller i en större ort är det dock inga problem.

Comviq

Den äldsta lågprisoperatören på den svenska marknaden är Comviq som erbjuder mobilabonnemang och mobiler till billiga priser. Comviq delar nät med Tele2 och använder även Telenors nät för 5g, 4g och 2g. Detta gör att du kan räkna med att ha mycket god täckning.

Halebop

Halebop erbjuder billiga mobilabonnemang och mobiler med abonnemang i Telias nät. Som mobiloperatör har Halebop en historia av att ha mycket nöjda kunder och har enligt undersökningar av SKI flest nöjdast privatkunder i Sverige. Med Halebop har du möjlighet att köpa en mobil med mobilabonnemang i Telias nät till en låg månadskostnad.

Mobiler med billigast mobilabonnemang

Om du vill dela betala en liten summa i månaden istället för en stor summa på en gång kan du teckna en mobil tillsammans med ett mobilabonnemang. Här hittar du det billigaste mobilabonnemanget inklusive alla mobiler på den svenska marknaden.

  Mobil Lägst månadskostnad Mobiloperatör Billigaste mobilabonnemang
Doro 5861 Doro 5861 3 erbjudanden 199 kr / mån (24 mån) Tre 3Flexibel (5 gb surf)
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 199 kr / mån
Doro 6881 Doro 6881 11 erbjudanden 169 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 169 kr / mån
Doro 731X Doro 731X 8 erbjudanden 159 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 159 kr / mån
Doro 8110 Doro 8110 3 erbjudanden 235.67 kr / mån (24 mån) Tre 3Flexibel (5 gb surf)
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 235.67 kr / mån
Fairphone 4 Fairphone 4 4 erbjudanden 709 kr / mån (24 mån) Telenor Telenor fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 709 kr / mån
Google Pixel 6a Google Pixel 6a 16 erbjudanden 229 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 229 kr / mån
Google Pixel 7 Google Pixel 7 17 erbjudanden 299 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 299 kr / mån
Google Pixel 7 Pro Google Pixel 7 Pro 13 erbjudanden 359 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 359 kr / mån
Google Pixel 7a Google Pixel 7a 21 erbjudanden 279 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 279 kr / mån
iPhone 11 iPhone 11 18 erbjudanden 339 kr / mån (24 mån) Tre 3Flexibel (5 gb surf)
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 339 kr / mån
iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro 5 erbjudanden 339 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 339 kr / mån
iPhone 12 iPhone 12 25 erbjudanden 359 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 359 kr / mån
iPhone 12 pro iPhone 12 pro 5 erbjudanden 289 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 289 kr / mån
iPhone 13 iPhone 13 31 erbjudanden 409 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 409 kr / mån
iPhone 13 mini iPhone 13 mini 8 erbjudanden 549 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 549 kr / mån
iPhone 14 iPhone 14 28 erbjudanden 449 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 449 kr / mån
iPhone 14 plus iPhone 14 plus 19 erbjudanden 479 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 479 kr / mån
iPhone 14 pro iPhone 14 pro 28 erbjudanden 539 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 539 kr / mån
iPhone 14 Pro max iPhone 14 Pro max 20 erbjudanden 579 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 579 kr / mån
iPhone 15 iPhone 15 29 erbjudanden 459 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 459 kr / mån
iPhone 15 Plus iPhone 15 Plus 30 erbjudanden 499 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 499 kr / mån
iPhone 15 Pro iPhone 15 Pro 29 erbjudanden 539 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 539 kr / mån
iPhone 15 Pro Max iPhone 15 Pro Max 21 erbjudanden 619 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 619 kr / mån
iPhone SE iPhone SE 27 erbjudanden 299 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 299 kr / mån
Motorola Edge 40 Motorola Edge 40 4 erbjudanden 319 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 319 kr / mån
Motorola Edge 40 Pro Motorola Edge 40 Pro 4 erbjudanden 449 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 449 kr / mån
Motorola Moto G50 Motorola Moto G50 3 erbjudanden 268 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 268 kr / mån
Motorola Moto G51 Motorola Moto G51 3 erbjudanden 225 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 225 kr / mån
Motorola Moto G53 Motorola Moto G53 3 erbjudanden 225 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 225 kr / mån
Motorola razr 40 Ultra Motorola razr 40 Ultra 7 erbjudanden 469 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 469 kr / mån
Motorola Razr 5G Motorola Razr 5G 4 erbjudanden 509 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 509 kr / mån
Nothing Phone 1 Nothing Phone 1 4 erbjudanden 719 kr / mån (24 mån) Telenor Telenor fastpris 5 gb surf
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 719 kr / mån
OnePlus 11 OnePlus 11 8 erbjudanden 399 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 399 kr / mån
OnePlus Nord CE 3 Lite OnePlus Nord CE 3 Lite 8 erbjudanden 229 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 229 kr / mån
Samsung Galaxy A04s Samsung Galaxy A04s 3 erbjudanden 225 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 225 kr / mån
Samsung Galaxy A13 Samsung Galaxy A13 3 erbjudanden 288 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 288 kr / mån
Samsung Galaxy A14 Samsung Galaxy A14 29 erbjudanden 179 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 179 kr / mån
Samsung Galaxy A33 Samsung Galaxy A33 3 erbjudanden 318 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 318 kr / mån
Samsung Galaxy A34 Samsung Galaxy A34 20 erbjudanden 269 kr / mån (24 mån) Tre 3Flexibel (5 gb surf)
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 269 kr / mån
Samsung Galaxy A53 Samsung Galaxy A53 3 erbjudanden 319 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 319 kr / mån
Samsung Galaxy A54 Samsung Galaxy A54 28 erbjudanden 279 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 279 kr / mån
Samsung Galaxy S20 FE (5G) Samsung Galaxy S20 FE (5G) 3 erbjudanden 399 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 399 kr / mån
Samsung Galaxy S21 FE Samsung Galaxy S21 FE 11 erbjudanden 349 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 349 kr / mån
Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 28 erbjudanden 329 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 329 kr / mån
Samsung Galaxy S22 Plus Samsung Galaxy S22 Plus 16 erbjudanden 419 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 419 kr / mån
Samsung Galaxy S22 Ultra Samsung Galaxy S22 Ultra 3 erbjudanden 629 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 629 kr / mån
Samsung Galaxy S23 Samsung Galaxy S23 36 erbjudanden 399 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 399 kr / mån
Samsung Galaxy S23 Plus Samsung Galaxy S23 Plus 38 erbjudanden 499 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 499 kr / mån
Samsung Galaxy S23 Ultra Samsung Galaxy S23 Ultra 38 erbjudanden 549 kr / mån (24 mån) Tre 3Flexibel (5 gb surf)
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 549 kr / mån
Samsung Galaxy XCover 5 Samsung Galaxy XCover 5 3 erbjudanden 269 kr / mån (24 mån) Tre 3Flexibel (5 gb surf)
Fria samtal & sms 5 gb surf / mån 269 kr / mån
Samsung Galaxy Z Flip 4 Samsung Galaxy Z Flip 4 21 erbjudanden 409 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 409 kr / mån
Samsung Galaxy Z Flip 5 Samsung Galaxy Z Flip 5 21 erbjudanden 409 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 409 kr / mån
Samsung Galaxy Z Flip3 5G Samsung Galaxy Z Flip3 5G 4 erbjudanden 539 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 539 kr / mån
Samsung Galaxy Z Fold 4 Samsung Galaxy Z Fold 4 3 erbjudanden 789 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 789 kr / mån
Samsung Galaxy Z Fold 5 Samsung Galaxy Z Fold 5 16 erbjudanden 709 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 709 kr / mån
Sony Xperia 1 III Sony Xperia 1 III 3 erbjudanden 399 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 399 kr / mån
Sony Xperia 1 IV Sony Xperia 1 IV 3 erbjudanden 629 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 629 kr / mån
Sony Xperia 1 V Sony Xperia 1 V 22 erbjudanden 519 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 519 kr / mån
Sony Xperia 10 IV Sony Xperia 10 IV 3 erbjudanden 359 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 359 kr / mån
Sony Xperia 10 V Sony Xperia 10 V 24 erbjudanden 249 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 249 kr / mån
Sony Xperia 5 III Sony Xperia 5 III 3 erbjudanden 418 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 418 kr / mån
Sony Xperia 5 IV Sony Xperia 5 IV 14 erbjudanden 349 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 349 kr / mån
Xiaomi 12 Xiaomi 12 4 erbjudanden 437 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 437 kr / mån
Xiaomi 12T Pro Xiaomi 12T Pro 3 erbjudanden 418 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 418 kr / mån
Xiaomi 13 Xiaomi 13 14 erbjudanden 389 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 389 kr / mån
Xiaomi 13 pro Xiaomi 13 pro 3 erbjudanden 569 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 569 kr / mån
Xiaomi Redmi 10 Xiaomi Redmi 10 3 erbjudanden 225 kr / mån (24 mån) Comviq Comviq fastpris 10 gb surf
Fria samtal & sms 10 gb surf / mån 225 kr / mån
Xiaomi Redmi 10C Xiaomi Redmi 10C 11 erbjudanden 199 kr / mån (24 mån) Hallon Hallon Fastpris 4 gb surf
Fria samtal & sms 4 gb surf / mån 199 kr / mån
Xiaomi Redmi 12C Xiaomi Redmi 12C 11 erbjudanden 169 kr / mån (24 mån) Halebop Halebop 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 169 kr / mån