Katshing abonnemang & mobiler

Katshing är Sveriges första, och hittills enda, mobiloperatör som erbjuder fri surf i alla sina abonnemang. De är dessutom 100% digitala vilket innebär att du som kund slipper telefonköer och onödig väntetid. Nedan kan du läsa mer om den nya mobiloperatören Katshing.

Populärast mobilabonnemang

Betyg & omdömen

Popularitet

Prisvärdhet

3.75 av 5

Nät (täckning)

4.5 av 5

Mobiloperatören Katshing

Katshing beskriver sig själva som mobiloperatören med målet att hela Sverige ska ha fri surf i mobilen till ett lågt pris. Som operatör sticker de ut på marknaden då de erbjuder fri surf i samtliga abonnemang. I dagsläget erbjuder de dock endast två olika mobilabonnemang; surfa och surfa+. I båda abonnemangen ingår fria samtal och sms samt audio- och video streaming. Abonnemanget surfa har en begränsad hastighet på max 1Mbps. Väljer du istället abonnemanget surfa+ surfar du i högsta tillgängliga 4G-hastighet och kan komma upp i en maxhastighet på 80Mbit/s. Katshings abonnemang kan även användas utomlands och inom EU har du 10 GB (surfa+) alternativt 5GB (surfa) att utnyttja.

En fördel med att teckna ett abonnemang hos Katshing är att du inte behöver betala någon startavgift. Abonnemangen har inte heller någon bindningstid eller uppsägningstid vilket ger dig friheten att enkelt upp- eller nedgradera ditt abonnemang. Ytterligare en fördel med Katshing är att allt sker digitalt vilket gör att du kan spara en hel del tid. Som kund hos Katshing får du även tillgång till operatörens lojalitetsprogram; Katshing Friends. Det innebär bland annat att tillgång till exklusiva erbjudanden från operatörens samarbetspartners samt inbjudningar till event. Du har även möjlighet att sänka din månadsavgift genom att värva medlemmar som beställer ett abonnemang. Totalt kan du få upp till 50 kronor rabatt på ditt redan prisvärda abonnemang.

En nackdel med mobiloperatören Katshing är att de inte erbjuder några rabatterade priser för barn, studenter eller pensionärer, vilket många andra lågpriskonkurrenter gör. Anledningen till detta är enligt operatören själv att de anser att alla, oavsett ålder och karriär, ska ha samma möjlighet till ett bra abonnemang.

Katshing använder sig av samma mobilnät som Tele2 vilket innebär att de täcker 99,9% av Sveriges yta. Operatören tillhandahåller en så kallad Fair Usage policy som innebär att du som kund alltid garanteras en bra surfupplevelsen. Det finns inte någon övre gräns av surfmängden men leverantören använder sig av särskilda åtgärder för att kunna fördela trafiken rättvist under trafikintensiva timmar. Kunder som riskerar att påverka andra kunders datatrafik blir ombedda att se över sin dataanvändning och får tips på hur de kan minska sin påverkan på andra. Vid upprepad påverkan av en specifik kund kan hastigheten begränsas till 1 Mbps under en viss tid.

Alla mobilabonnemang från Katshing

Här nedan kan du jämföra de bästa och mest populära mobilabonnemangen från Katshing. Vill du hitta det bästa och/eller mest prisvärda mobilabonnemanget för dig, gå till jämför mobilabonnemang från alla mobiloperatörer.

  Namn Popularitet
Katshing Katshing 6 gb surf
Fria samtal & sms 6 gb surf / mån 145 kr / mån
525 av 1000
Katshing Katshing 2 gb surf
Fria samtal & sms 2 gb surf / mån 95 kr / mån
372 av 1000
Katshing Katshing 12 gb surf
Fria samtal & sms 12 gb surf / mån 195 kr / mån
362 av 1000
Katshing Katshing 22 gb surf
Fria samtal & sms 22 gb surf / mån 245 kr / mån
17 av 1000
Katshing Katshing 42 gb surf
Fria samtal & sms 42 gb surf / mån 295 kr / mån
12 av 1000

Betyg & omdömen

Popularitet

Prisvärdhet

3.75 av 5

Nät (täckning)

4.5 av 5