Katshing

  • Använder sig av Tele2s mobilnät som är näst högst rankat i Sverige
Katshing hemsida
Mobilabonnemang
Katshing hemsida

Katshing beskriver sig själva som mobiloperatören med målet att hela Sverige ska ha fri surf i mobilen till ett lågt pris. Som operatör sticker de ut på marknaden då de erbjuder non stop-surf i samtliga abonnemang som innebär att kunder får surf till (väldigt) låg hastighet även när data är slut. 

En fördel med att teckna ett abonnemang hos Katshing är att du inte behöver betala någon startavgift. Abonnemangen har inte heller någon bindningstid eller uppsägningstid vilket ger dig friheten att enkelt upp- eller nedgradera ditt abonnemang. Ytterligare en fördel med Katshing är att allt sker digitalt vilket gör att du kan spara en hel del tid. Som kund hos Katshing får du även tillgång till operatörens lojalitetsprogram; Katshing Friends. Det innebär bland annat att tillgång till exklusiva erbjudanden från operatörens samarbetspartners samt inbjudningar till event. Du har även möjlighet att sänka din månadsavgift genom att värva medlemmar som beställer ett abonnemang. Totalt kan du få upp till 50 kronor rabatt på ditt abonnemang.

En nackdel med mobiloperatören Katshing är att de inte erbjuder några rabatterade priser för barn, studenter eller pensionärer, vilket många andra lågpriskonkurrenter gör. Anledningen till detta är enligt operatören själv att de anser att alla, oavsett ålder och karriär, ska ha samma möjlighet till ett bra abonnemang.

Katshing använder sig av samma mobilnät som Tele2 vilket innebär att de täcker 99,9% av Sveriges yta. Operatören tillhandahåller en så kallad Fair Usage policy som innebär att du som kund alltid garanteras en bra surfupplevelsen. Det finns inte någon övre gräns av surfmängden men leverantören använder sig av särskilda åtgärder för att kunna fördela trafiken rättvist under trafikintensiva timmar. Kunder som riskerar att påverka andra kunders datatrafik blir ombedda att se över sin dataanvändning och får tips på hur de kan minska sin påverkan på andra. 

Katshing mobilabonnemang

  Namn Betyg Samtal & sms Surf Månadskostnad  
Katshing 1. Katshing 2 gb surf
Prisvärdhet 56 av 100 Popularitet 1%
Visa alternativ från 105 kr / mån (3)
Fria samtal & sms 2 gb surf 95 kr / mån
Nät: Tele2
Katshing 2. Katshing 6 gb surf
Prisvärdhet 60 av 100 Popularitet 2%
Visa alternativ från 109 kr / mån (3)
Fria samtal & sms 6 gb surf 145 kr / mån
Nät: Tele2
Katshing 3. Katshing 12 gb surf
Prisvärdhet 47 av 100 Popularitet 2%
Visa alternativ från 190 kr / mån (1)
Fria samtal & sms 12 gb surf 195 kr / mån
Nät: Tele2
Katshing 4. Katshing 22 gb surf
Prisvärdhet 35 av 100 Popularitet 2%
Fria samtal & sms 22 gb surf 245 kr / mån Inga alternativ
Nät: Tele2
Katshing 5. Katshing 42 gb surf
Prisvärdhet 27 av 100 Popularitet 1%
Fria samtal & sms 42 gb surf 295 kr / mån Inga alternativ
Nät: Tele2