Kontantkort - hitta det billigaste för dig

Här finns kontantkort för dig som ringer eller använder din mobil väldigt sällan. Visste du att du numera även har full koll på kostnaderna med mobilabonnemang? Det finns också rabatterade erbjudanden för mobilabonnemang för barn, studenter och pensionärer.

Billigaste kontantkort

Här nedan finns topplistan för kontantkort beroende på hur mycket du använder din mobil.

Småanvändare

Här hittar du de just nu billigaste kontantkorten för dig som använder mobilen väldigt lite. Om du tänker använda mobilen regelbundet kan det vara bra att också jämföra med de billigaste mobilabonnemangen.

Vanliga användare

Här finns de just nu billigaste mobilabonnemangen för normalanvändare.

Storanvändare

I staplarna nedan hittar du de just nu billigaste mobilabonnemangen för dig som använder mobilen mycket.

Jämför kontantkort

Här kan du snabbt och enkelt jämföra kontantkort för att hitta det som är billigast för dig. I listan bästa kontantkort hittar du de mest populära erbjudandena just nu.

Att välja kontantkort istället för abonnemang

I dag pratas det inte så mycket om kontantkort längre, det finns dock fördelar med att ha ett kontantkort. Med ett kontantkort slipper du binda upp dig, du tankar på ditt kort hur ofta du vill och när du vill. Att välja ett kontantkort istället för att teckna ett mobilabonnemang kan därför vara en bra idé för dig som inte vill vara bunden till en specifik operatör eller om du bara behöver använda din telefon ibland.

Kontantkort till barn

När du ska skaffa en mobiltelefon till ditt barn kan ett kontantkort vara ett bra alternativ. Eftersom du laddar på en prisplan varje månad får du full koll på utgifterna. Ett kontantkort kan även underlätta kommunikationen med ditt barn. Trots att det inte finns några pengar på kontantkortet kan du alltid ringa till mobiltelefonen och på så sätt kan du alltid komma i kontakt med ditt barn.

Abonnemang är ett bättre alternativ om du vill försäkra dig om att ditt barn alltid ska kunna nå dig

Med ett kontantkort finns det risk att pengarna tar slut och att barnet därmed inte kan ringa på telefonen, då kan ett billigt abonnemang med fria samtal och sms vara en bättre idé. Många mobiloperatörer erbjuder billigare mobilabonnemang för barn som är speciellt anpassade för både föräldrars och barns behov. Till denna typ av abonnemang erbjuds ofta en kostnadsspärr som skyddar från oväntade kostnader som spontanköp av extra surf eller oplanerade samtal till utlandet. På så sätt kan du som förälder ha full koll på ditt barns abonnemang och kan känna dig trygg med barnets mobilanvändande.

Kontantkort utan surf

Genom att välja ett kontantkort utan surf kan du få ett väldigt förmånligt pris på samtal och sms. Att välja ett kontantkort utan surf kan därför vara en bra idé för dig som bara använder telefonen för att ringa och ta emot samtal. Om du skulle behöva surf under en viss månad kan du dessutom enkelt byta prisplan eller ladda på en valfri datamängd. Kontantkort utan surf kan även vara ett bra alternativ till barn som endast behöver en mobiltelefon för att exempelvis kunna kommunicera med sina föräldrar.

Bästa kontantkort

1. Hallon Kontantkort (4 gb)
Fria samtal & sms 4 gb surf / mån 99 kr för 30 dagar
Besök
2. Hallon Kontantkort (100 gb)
Fria samtal & sms 100 gb surf / mån 349 kr för 30 dagar
Besök
3. Hallon Kontantkort (25 gb)
Fria samtal & sms 25 gb surf / mån 249 kr för 30 dagar
Besök
4. Telenor Kontantkort Fastpris 0,5 gb surf
Fria samtal & sms 0.5 gb surf / mån 49 kr för 30 dagar