OnePlus 7 Pro

  • 48MP trippelkamera
  • 8GB RAM
  • 6,67 tums fluid AMOLED-skärm

Andra mobiler från OnePlus

Här nedan finns andra mobiler med erbjudanden från samma tillverkare.

Om OnePlus 7 Pro

Nya OnePlus 7 pro har en smal och elegant design som skall passa perfekt i handen. Färgerna som du kan välja mellan, och som dessutom skiftar utefter miljö, är Mirror Gray, Nebula Blue och Almond.

OnePlus 7 Pro har en kant-till-kant design med en skärm på 6,67 tum. Telefonen har världens första AMOLED-skärm med uppdateringsfrekvens på 90 Hz. Skärmen har en QHD+ upplösning (3120x1440 pixlar) samt ny HDR10+ teknologi som genererar skarpa detaljer och kraftfull kontrast. Skärmen är officiellt certifierad för HDR-uppspelningar med Netflix, YouTube och Amazon Primevideo. Skärmen filtrerar dessutom automatiskt bort blått ljus och optimerar ljuset för att ögonen inte skall ansträngas lika mycket vid användning. Den uppgraderade skärmupplåsningsteknologin gör att telefonen kan låsas upp på endast 0,21 sekunder.

OnePlus 7 Pro är utrustad med en pop-up framkamera. Kameran är byggd för att kunna ta 150 foton varje dag i 5,5 år utan att slitas. Om telefonen skulle tappas fälls kameran automatiskt in i telefonen. På baksidan av OnePlus 7 Pro finns en trippelkamera. Huvudkamera är Sonys nya jättesensor IMX586 med 48 megapixlar. Telefonen är även utrustad med en 16 megapixel ultravidvinkel-kamera (17 mm ultra wide angle lens) och en 8 megapixel telefotokamera med 3x optisk zoom. OnePlus 7 Pro har ett uppdaterat porträttläge som säkerställer att ansiktsuttryck fångas i detalj. Tack vare ett bredare dynamiskt omfång och snabbare bearbetningshastighet möjliggör Nightscape 2.0 att bilder som tas på natten blir ljusare och mer detaljerade.

Telefonen har ett större batteri och snabbare laddning än tidigare modeller. Batteriet ligger på 4000 mAh och håller hela dagen. Mobilens Wrap Charge-Teknologi gör att telefonen är redo att användas efter endast 20 minuter laddning. OnePlus 7 Pro säljs med upp till 12 GB RAM som stärker prestandan och ger en snabb och smidig telefonupplevelse. Telefonen kan lagra upp till 256 GB data och UFS 3.0-teknologin möjliggör snabb förflyttning av filer. Mobilen är utrustad med Dolby Atmos Dual Speakers som skall generera tydligt ljud. OnePlus 7 Pro väger 206 gram och har mått på 75,9 x 162,6 x 8,8 millimeter.

OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro med mobilabonnemang alla erbjudanden

Det finns just nu inga erbjudanden med OnePlus 7 Pro.

Alla företagserbjudanden med OnePlus 7 Pro

Det finns för närvarande inga företagserbjudanden med OnePlus 7 Pro