Samsung Galaxy S9

  • Världsledande kamera
  • Innovativ Augmented Reality
  • Mäktig skärm
  • Trådlös laddning

Andra mobiler från Samsung

Här nedan finns andra mobiler med erbjudanden från samma tillverkare.

Om Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 är en stilren telefon som lanseras med ny innovativ kamerateknik som fungerar i mörker och som är anpassad för Augmented Reality. Telefonen har också utrustats med det senaste inom prestanda med en kraftfull Octacore-processor och 64 gb i ramminne.

Designen på Samsung Galaxy S9 påminner till stor del om föregångarna med en heltäckande frontdisplay som har fått rundade kanter. Telefonen ger ett futuristiskt utseende och tillhör utan tvekan de snyggaste Android-telefonerna. Samsung Galaxy S9 kommer i färgerna midnattssvart, syrenlila och korallblå.

Med Samsung Galaxy S9 har ett stort fokus lagts på kameran som med ny teknik ska kunna ta häpnadsväckande bilder. Enligt Samsung ska den nya kameran kunna ta vackra skarpa bilder oavsett om det är ljust, mörkt, natt eller dag. Samsung levererar också ett helt nytt videoläge där användare har möjlighet att filma i super-slowmotion med HD-kvalitet.

Telefonen lanseras också med ny Augmented Reality-teknik som bl.a. gör att du kan skapa en emoji-version av dig själv och sedan använda denna för att skicka emoji stickers. Den nya tekniken gör också att du kan få direktöversättningar i realtid med hjälp av kameran.

Prestandamässigt har Samsung Galaxy S9 utrustats med en Octacore-processor (2,7 ghz Quad + 1,7ghz Quad) som är en uppgradering jämfört med S8:an. På telefonen finns också 64 gb ram samt stöd för upp till 400 gb i lagring via externt minneskort. Batteritiden är enligt de tekniska specifikationerna snarlik Samsung Galaxy S8. Telefonen tål likt föregångaren också att bli blöt.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 med mobilabonnemang alla erbjudanden

Det finns just nu inga erbjudanden med Samsung Galaxy S9.

Alla företagserbjudanden med Samsung Galaxy S9

Det finns för närvarande inga företagserbjudanden med Samsung Galaxy S9