iPhone SE

  • Slimmad 4-tumsskärm
  • A9-chip
  • Fingeravtrycksläsare

Andra mobiler från Apple

Här nedan finns andra mobiler med erbjudanden från samma tillverkare.

Om iPhone SE

iPhone SE har lanserats av Apple som ett billigare alternativ till dess ordinarie sortiment. Trots att telefonen riktar sig mot de som är lite mer priskänsliga så är det ändå en fullvärdig telefonen sett till många användares behov. De flesta recensenioner och omdömen av iPhone SE har kommit fram till att det är en bra telefon för det billigare segmentet. Gemensamt bland de positiva dragen har varit dess prestanda, att den har bättre batteritid än 5s och dess låga pris. Till det negativa finns att designen och skärmen till viss del är föråldrad. Många har dragit paralleller med iPhone 5s och jämfört med denna så har de två telefonerna mycket gemensamt.

Sett till specs & features för iPhone SE så är telefonen kompakt med måtten 12 cm längd, 6 cm bredd och 0,7 cm i djup, den är också utrustad med en 4 tums display baserad på ips-teknik. iPhone SE har utrustats med en 12-megapixelkamera som kan filma och ta bilder i 4k. Telefonen har också utrustats med en fingeravtrycksläsare och kommer i minnesstorlekarna 16 gb och 64 gb. Tyvärr har telefonen inte stöd för ett externt minneskort. iPhone SE väger blott 113 gram och kommer i färgerna rymdgrå, guld, rosa, silver, svart och vit.

Prestandamässigt så har iPhone SE en Apple A9 Dual core-processor på 1,84 ghz samt en extra grafikprocessor. Sett till batteritid ska telefonen enligt Apples egna siffror klara av 240 h i standby, 12 h med surf eller 14 h taltid. iPhone SE lanseras med senaste versionen av iOS (iOS 9) och bör ha en viss framtidssäkerhet sett till prestandan. Tyvärr så är inte iPhone SE likt andra konkurrerande Android-modeller vattentät.

Sammanfattningsvis är iPhone SE en bra telefon för de som inte behöver ha det allra senaste.

iPhone SE

iPhone SE med mobilabonnemang alla erbjudanden

Det finns just nu inga erbjudanden med iPhone SE.

Alla företagserbjudanden med iPhone SE

Det finns för närvarande inga företagserbjudanden med iPhone SE