Samsung Galaxy S8

  • Stilren design
  • Enastående skärm
  • Hög prestanda

Andra mobiler från Samsung

Här nedan finns andra mobiler med erbjudanden från samma tillverkare.

Om Samsung Galaxy S8

Nya Samsung Galaxy S8 släpps globalt den 28:e april men svenska mobiloperatörer skriver att de levererar den redan den 20:e om du förhandsbokar den! Telefonen har utrustats med imponerande ny skärmteknik, hög prestanda och ett nytt iögonfallande utseende. Den största nyheten är den nya designen följt av den uppgraderade prestandan och användargränssnittet.

Samsung Galaxy S8 har fått en ny slick design där den nya Infinity-skärmen sträcker sig över hela telefonens framsida, vilket ger ett stilrent futuristiskt intryck och som låter användaren få ut maximalt av telefonens skärm. Designen är också utformad på ett sätt att telefonen lätt ska kunna användas med en hand. Samsung Galaxy S8 lanseras i tre olika färger, midnattssvart, Orkidé-grå och Arktisk-silver. Enligt Samsungs officiella hemsida är den också designad för att vara vattentålig. Sett till storlek väger Samsung Galaxy S8 endast 155 gram och har dimensionerna, 6,8 cm i bredd, 14,9 cm i längd och 0,8 cm i djup.

Displayen på Samsung Galaxy S8 är en 5,8 tums Quad HD+ Super AMOLED-display med upplösningen 2960x1440 pixlar och med 570 i pixeltäthet. Sett till övriga specs så har telefonen utrustats med en Octa-core 64-bit 2,3 GHz-processor samt 4 gb ram. Samsung Galaxy S8 lanseras med Android 7.0 (Nougat) och har enligt hemsidan stöd för dual sim i vissa länder. Det är dock osäkert om detta stöd kommer att finnas i Sverige. Telefonen har 64 GB internt minne samt stöd för upp till 256 GB Micro SD-minne, den har också utrustats med den senaste USB C-tekniken vilket underlättar både laddning och filöverföring. Samsung Galaxy S8 lanseras med Bluetooth version 5.

Samsung Galaxy S8 har utrustats med den senaste kameratekniken. Den bakre kameran på nya Samsung Galaxy S8 har 12 megapixel med Optical Image Stabilization och låter användare spara bilder i RAW-format, samt kan spela in video i 4k. Frontkameran är utrustad med 8 megapixel vilket gör att telefonen tar högupplösta bilder ur båda lägen.
Batteritiden på Samsung Galaxy S8 ligger på ungefär samma nivå som andra smartphones i premiumsegmentet. Enligt Samsung officiella siffror så klarar telefonen antingen 44 timmars musiklyssnande, 16 timmars filmtittande, 20 timmar samtalstid eller 14 timmars surf. Samsung Galaxy S8 har också stöd för både trådbunden och trådlös Quick charge vilket gör att du kan ladda telefonen snabbt och enkelt.

I skrivandes stund ligger priset på Samsung Galaxy S8 från 7990 kr om du förhandsbeställer den på Samsung.com. Bland mobiloperatörerna kan du med fastpris köpa Samsung Galaxy S8 från 395 kr i månaden vilket gör att du kan spara flera tusen genom att köpa Samsung Galaxy S8 med mobilabonnemang istället för att köpa telefonen och abonnemang separat.

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 med mobilabonnemang alla erbjudanden

Det finns just nu inga erbjudanden med Samsung Galaxy S8.

Alla företagserbjudanden med Samsung Galaxy S8

Det finns för närvarande inga företagserbjudanden med Samsung Galaxy S8