Samsung Galaxy S7

  • Stilren design
  • Större batteri
  • Vattentät

Andra mobiler från Samsung

Här nedan finns andra mobiler med erbjudanden från samma tillverkare.

Om Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 har haft ett mycket lyckat mottagande bland recensioner, tester och omdömen. I synnerhet så har telefonen prisats för sin design, prestanda, skärm, vattentålighet samt dess kamera. Samsung Galaxy S7 finns i färgerna guld, silver, svart och vit.

Sett till specs & features har Samsung Galaxy S7 utrustats med den senaste tekniken. Displayen är en 5,1 tums oled-skärm med upplösningen 1440x2560 som är konstruerad i reptåligt Gorilla-glas. Telefonen är en 12-megapixel kamera med optisk bildstabilisering som kan spela in video i 4k. Samsung Galaxy S7 har också utrustats med en fingeravtrycksläsare och har fått en utökad batteritid till 15 h vid full användning, batteriet kan även snabbladdas trådlöst med QI charging. Enligt Samsung själva kan telefonen laddas till full kapacitet på 90 minuter. Samsung Galaxy S7 har måtten 14,2 cm i längd, 7 cm i bredd och väger 152 gram.

Prestandamässigt innehåller Samsung Galaxy S7 en Octa core-processor (bättre än quad core) på 2,3 ghz. Telefonen har även utrustats med en separat grafikprocessor för att öka prestandan. Operativsystemet på Samsung Galaxy S7 är Android 6.0 (Marshmallow) och det verkar som att den även kommer att kunna gå att uppgradera till senare Android-versioner. Inkluderat i telefonen är ett internminne på 32 gb, men detta går att utöka med ett externt minneskort på upp till 200 gb. Tyvärr har Samsung Galaxy S7 bara fått stöd för dubbla simkort i vissa länder och det verkar som att Sverige inte har inkluderats bland dessa. Telefonen har inte heller stöd för hdmi (via mhl) istället kan man använda sig av olika former av casting-teknik för att ansluta telefonen till tvn, t.ex. via Chromecast.

Sett till föregångaren Samsung Galaxy S6 är S7 mellan 30 och 64 % snabbare än sin föregångare. Ram-minnet är också större där S7 har 4 gb jämfört med 3 gb på S6. Här nedan finns mobiloperatörer i Sverige som säljer Samsung Galaxy S7 med olika abonnemang.

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 med mobilabonnemang alla erbjudanden

Det finns just nu inga erbjudanden med Samsung Galaxy S7.

Alla företagserbjudanden med Samsung Galaxy S7

Det finns för närvarande inga företagserbjudanden med Samsung Galaxy S7