Samsung Galaxy S21

Billigast pris för Samsung Galaxy S21 med mobilabonnemang är kr / månad Läs mer

Jämför 6 erbjudanden Läs mer

Samsung Galaxy S21 med mobilabonnemang

Här hittar du 6 erbjudanden med Samsung Galaxy S21 listade efter billigast pris. Lägst pris för Samsung Galaxy S21 med abonnemang är just nu kr per månad .

Andra mobiler från Samsung

Här nedan finns andra mobiler med erbjudanden från samma tillverkare.

Billigaste mobilabonnemang med Samsung Galaxy S21

Det finns för närvarande inga ordinarie mobilerbjudanden med mobilen.

Om Samsung Galaxy S21

Nya Samsung Galaxy S21 är utrustad med en trippelkamera på baksidan vilket möjliggör fotografering och film i olika miljöer och ljus. Telefonen har även ett flertal AI-funktioner som bland annat fungerar för att ta bilder med himlar där molnen rör på sig. Nedan kan du läsa mer om nya Samsung Galaxy S21.

Samsung Galaxy S21 har en trippelkamera på baksidan. Huvudkameran på 64 megapixlar är en telefotokamera och har 30x zoom. Den stora f/2.0-bländaren och antiskakfunktionen gör att bilderna blir riktigt skarpa. Utöver huvudlinsen finns också en för vidvinkel och en för ultravidvinkel. Varje gång du tar en bild filmar Single Take automatiskt en sekvens och med hjälp av AI väljs de bästa bilderna ut. Med AI-funktionen Cinema Sky kan du ta bilder med himlar där molnen rör på sig. Du kan dessutom filma i 8K och telefonen har ett flertal funktioner som hjälper till att maximera dina videos.

Galaxy S21 är utrustad med en FHD+ Dynamic AMOLED skärm på 6,2 tum med en upplösning på 2400 x 1080 pixlar. Skärmen är gjord av Gorilla Glass Victus och telefonen är näst intill ramfri. I skärmen finns en inbyggd fingeravtrycksläsare men ultraljud som gör att du snabbt och smidigt kan låsa upp din telefon. Mobilen kan även låsas upp med hjälp av ansiktsigenkänning.

Samsung Galaxy S21 är utrustad med ett 4000 mAh-batteri som har stöd för snabbladdning, trådlös snabbladdning och trådlös batteridelning till kompatibla enheter. Telefonen är vattentät med IP68-klassning och klarar ett vattendjup på upp till 1,5 meter i upp till 30 minuter.

Dimensionerna på Galaxy S21 är 71,2 x 151,7 x 7,9 mm och telefonen väger 171 gram. Den är alltså något större, och något tyngre, än fjolårets modell. I Sverige säljs telefonen i fyra olika färger: Phantom Gray (grå), Phantom Violet (lila), Phantom White (vit) och Phantom Pink (rosa). Telefonen har ett internminne på 128 - 256 GB och ett RAM-minne på 8 GB.