Samsung Galaxy S20

Billigast pris för Samsung Galaxy S20 med mobilabonnemang är kr / månad Läs mer

Jämför 5 erbjudanden Läs mer

Samsung Galaxy S20 med mobilabonnemang

Här hittar du 5 erbjudanden med Samsung Galaxy S20 listade efter billigast pris. Lägst pris för Samsung Galaxy S20 med abonnemang är just nu kr per månad .

Andra mobiler från Samsung

Här nedan finns andra mobiler med erbjudanden från samma tillverkare.

Billigaste mobilabonnemang med Samsung Galaxy S20

Det finns för närvarande inga ordinarie mobilerbjudanden med mobilen.

Om Samsung Galaxy S20

Nya Samsung Galaxy S20 är utrustad med en trippelkamera på baksidan vilket möjliggör fotografering i olika miljöer och ljus. Samsung har även revolutionerat upplösningsnivån för mobilvideo med sin nya Galaxy S20 modell. Telefonen har en stor skärm, är näst intill helt ramfri och är dessutom “5G-ready”. Nedan kan du läsa mer om Galaxy S20.

Samsung Galaxy S20 har en AMOLED-skärm på 6,2 tum med en upplösning på 3200 x 1440 pixlar. Skärmen är gjord av Corning Gorilla Glass 6 och telefonen är näst intill helt ramfri. I skärmen finns en inbyggd fingeravtrycksläsare med ultraljud som gör att du snabbt kan låsa upp din telefon. Mobilen kan även låsas upp med hjälp av ansiktsigenkänning.

Kameraprestandan i den nya mobilen är välutvecklad. Telefonen har en kamera på framsidan och en trippelkamera på baksidan. Trippelkameran består av en 12 MP ultravidvinkellins, en 12 MP vidvinkellins samt en 64 MP telefotolins. Telefonens zoom använder 3x optisk hybridzoom som möjliggör upp till 30x superupplösning-zoom. Samsung har även förbättrat upplösningsnivån för mobilvideo märkbart, från 4K till 8K. Detta innebär videoinspelning med högst upplösning hittills på en mobil. Du kan även snabbt och smidigt växla mellan telefonens olika kameror medan du filmar.

Telefonen har ett batteri på 4000 mAh och kan snabbladdas tack vare Wireless Charging 2.0 med en effekt på 25 watt. Galaxy S20 stödjer även trådlös batteridelning vilket gör att du smidigt kan ladda hörlurarna, klockan eller din kompis mobil. Galaxy S20 är vattentät med IP68-klassning och klarar ett vattendjup på upp till 1,5 meter i 30 minuter.

Dimensionerna på Galaxy S20 är 69,1 x 151,7 x 7,9 mm och telefonen väger 163 gram. I Sverige kommer telefonen att säljas i färgerna Cosmic Gray, Cloud Blue och Cloud Pink. Telefonen har ett internetminne på 128GB och ett ramminne på 12GB. I Ite-snitt kommer telefonen att kosta 9 990 kronor kronor. Om du istället vill ha telefonen ”5G-ready” blir priset 1000 kronor dyrare.