Samsung Galaxy Note 10 Plus

Det finns för närvarande inga erbjudanden med Samsung Galaxy Note 10 Plus

Samsung Galaxy Note 10 Plus med mobilabonnemang

Andra mobiler från Samsung

Här nedan finns andra mobiler med erbjudanden från samma tillverkare.

Om Samsung Galaxy Note 10 Plus

Enorm skärm, ny processor och uppdaterad S-pen. Nya Samsung Galaxy Note 10+ bjuder på många nyheter! Telefonen kostar 12 490 kronor och finns att köpa i två olika färger i pärlemor. Här kan du läsa mer om det nya flaggskeppet.

Samsung Galaxy Note 10+ har en Infinity-O-skräm som täcker hela telefonens framsida. Skärmen är näst intill helt ramfri och har böjt glas både fram- och baktill. Den 6,8 tum och har stöd för hdr10+. Dessutom är en fingeravtrycksläsare inbyggd i skärmen och naturligtvis är telefonen vattentålig, med IP68-klassning.

Galaxy Note 10+ har ett stort batteri på 4 300 mAh. Mobilen lär sig hur du använder den och kan spara ström genom att stänga av funktioner som du inte använder. Via en trådlös laddplatta kan du ladda upp exempelvis din smartklocka eller en annan telefon. Telefonen kan även snabbladdas på 30 minuter.

Telefonen är utrustad med professionella och avancerade kamerafunktioner. På framsidan finns en 10 MP kamera. På baksidan återfinns ytterligare 4 linser; 16 MP ultravidvinkel, 12 MP vidvinkel, 12 MP telefoto samt en DepthVision kamera.

Likt fjolårets modell är Galaxy Note 10+ utrustad med en S-pen. Pennan är utvecklad för att den ska följa och förstå dina rörelser. Du kan nu styra din telefon genom att gestikulera i luften. Du kan även anteckna eller göra skisser med pennan utan att behöva låsa upp eller öppna något program i telefonen. Telefonen kan sedan omvandla dina anteckningar till digital text som kan sparas och delas i ett textdokument.

Galaxy Note 10+ finns alltså att köpa i två olika färger. Du kan välja mellan Aura Black, en lätt skimrande svart design, och Aura Glow, en vit design med regnbågsreflexer. Dimensionerna på Galaxy Note 10 är 16,2 x 7,7 x 0,8cm och telefonen väger 196 gram. Modellen finns att köpa i två versioner, med 256GB (12 490 kr) eller 512GB (13 590 kr). Telefonen har även plats för ett MicroSD-kort på hela 1 Tb.