Samsung Galaxy Note 10

  • Smalare format
  • Trippelkameror
  • Infinity display

Andra mobiler från Samsung

Här nedan finns andra mobiler med erbjudanden från samma tillverkare.

Om Samsung Galaxy Note 10

Samsung presenterar ovanligt många nyheter i sitt nya flaggskepp Samsung Galaxy Note 10. Modellen har bland annat helt ny processor och en smartare penna, S-pen. Lanseringen sker den 23e augusti och rekommenderat pris utan abonnemang är 10 800 kronor.

Galaxy Note 10 har en super amoled skärm på 6,3 tum. Skärmen har hög ljusstyrka och kontrast samt stöd för hdr10+. Telefonen är dessutom näst intill helt ramfri. Detta är tack vare det faktum att den främre kameran är placerad i ett skärmhål, istället för i en flärp ovanför skärmen. Telefonen har böjt glas både fram- och baktill.

Kamerorna i den nya modellen är av högsta klass. Telefonen har en kamera på framsidan samt en trippelkamera på baksidan. Trippelkameran möjliggör fotografering i olika vinklar och miljöer då den består av en ultravidvinkel-, en vidvinkel- samt en telefotolins. I den nya telefonen har Samsung även inkluderat skräminspelning med bild-i-bild-funktion vilket innebär att du kan spela in både skärmen och dig själv via selfie-kameran samtidigt.

Galaxy Note 10 har ett batteri på 2 500 mAh, vilket är något större än i fjolårets modell. Telefonen har likt vårens modeller även en trådlös laddplattefunktion vilket innebär att du trådlöst kan ladda upp andra prylar, exempelvis en annan mobil eller din smartklocka. Galaxy Note 10 har även en inbyggd fingeravtrycksläsare i skärmen samt stöd för wifi 6. Telefonen är vattentålig med IP68- klassning.

Modellens S-pen kan, precis som i tidigare modeller, användas som en fjärrkontroll via bluetooth. I nya Galaxy Note 10 har dessutom en geststyrning adderats, Air Actions. Med ett klick på pennan eller handrörelser i luften kan du exempelvis justera volymen, växla mellan olika kameralägen eller bläddra bland bilder

Dimensionerna på Galaxy Note 10 är 71.8 x 151.0 x 7.9mm och telefonen väger 168 gram. I Sverige kommer telefonen att säljas i färgerna Aura Black(svart) och Aura Glow(vit). Likt fjolårets modell skimrar Galaxy Note 10 likt pärlemor. Telefonen har ett internminne på 256GB och ett ramminne på 8GB.

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 med mobilabonnemang alla erbjudanden

Det finns just nu inga erbjudanden med Samsung Galaxy Note 10.

Alla företagserbjudanden med Samsung Galaxy Note 10

Det finns för närvarande inga företagserbjudanden med Samsung Galaxy Note 10