OnePlus 9 Pro

Det finns för närvarande inga erbjudanden med OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Pro med mobilabonnemang

Andra mobiler från OnePlus

Här nedan finns andra mobiler med erbjudanden från samma tillverkare.

Om OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Pro har den överlägset bästa OnePlus-kameran någonsin. Telefonen har dessutom en förbättrad prestanda och är både snabbare och mer kraftfull än sin föregångare. Priset för det nya flaggskeppet är dock högt. Nedan kan du läsa mer om nya OnePlus 9 Pro.

OnePlus 9 Pro har en Snapdragon 888-processor med otrolig prestanda och 5G-datastöd. Telefonen är dessutom utrustad med en 48+50+2 Mp Hasselblad-kamera som ger bilder och film i mycket hög kvalité. Den nya kameran ger ett större dynamiskt omfång, fylligare färger och mer detaljer vid inzoomning än tidigare OnePlus-kameror.

Modellen har en 6,7 tum stor fluid amoled-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Tack vare tillägget av LTPO-teknologi kan telefonen justera bildhastigheten från 1 hz till 120 hz beroende på vad som visas, exempelvis ett sparat foto eller ett onlinespel, vilket sparar energi. Designen är relativt lik fjolårets modell och finns tillgänglig i den glänsande silverfärgen Mornings Mist, den matta gröna Forest Green och den glansiga svarta Stellar Black.

Wrap Charge 65T är OnePlus snabbaste laddningslösning någonsin och utlovar ström för en hel dag efter bara 15 minuters laddning. Telefonen har ett batteri på 4500 mAh. Med stöd för den nya trådlösa laddningstekniken Wrap Charge Wireless 50, laddar telefonen dessutom från 1-70% på endast 30 minuter. Den trådlösa laddaren inkluderas dock inte i ditt telefonköp utan måste köpas till.

Nya OnePlus 9 Pro kommer att säljas i två versioner. Startpriset för OnePlus 9 Pro ligger på 9690 kronor för modellen med 8 GB ram-minne och 128 GB lagring och för en tusenlapp extra får du en version med 12 GB ram-minne och 256 GB lagring.

Dimensionerna på OnePlus 9 Pro är 16,3 x 7,4 x 8,7 cm och den väger 197 gram. Pro-modellen är således 3 mm längre och väger 5 gram mer än OnePlus 9-modellen, men är även en halv millimeter smalare.