iPhone 7

Det finns för närvarande inga erbjudanden med iPhone 7

iPhone 7 med mobilabonnemang

Andra mobiler från Apple

Här nedan finns andra mobiler med erbjudanden från samma tillverkare.

Om iPhone 7

Den nya iPhone 7 är här och den är vattentät, har mer kraftfull prestanda, ett nytt avancerat kamerasystem, bättre batteritid, finns med 256 gb minne, och är utan hörlursuttag. iPhone 7 har utrustats med ett A10 fusion-chip som enligt ett test på Geekbench presterar bättre än de allra flesta Macbook Airs! Testet visade också att iPhone 7 har högre prestanda än både Samsung Galaxy S7 och OnePlus 3. Telefonen har utrustats med en tolv megapixel-kamera som kan spela in i 4k och ska enligt Apple ge bättre bilder än föregångaren, även i mörka miljöer. Apple skriver på sin hemsida att batteriet på iPhone 7 ska klara upp till 14 timmars samtalstid och upp till 10 dagars standby-tid. iPhone 7 går att beställa med 32 gb, 128 gb eller 256 gb minne. Den lägsta och högsta minnesnivån har således fördubblats jämfört med föregångaren.

Sett till sitt utseende påminner iPhone 7 väldigt mycket om föregångaren iPhone 6s men det är de små detaljerna som gör skillnad. Hemknappen på iPhone 7 är statisk och känns inte längre som en knapp. Den nya hemknappen är tryckkänslig och ger feedback likt 3d-touch-funktionen och är anpassad för nya iOS 10. Apple har också valt att ta bort hörlursuttaget och istället gett iPhone 7 stöd för trådlösa hörlurar som går under namnet Airpods. Med Airpods så kan man enligt Apple strömma ljud från alla apple-enheter och de ansluter direkt när du sätter dem i örat. Du kan också knacka på dina airpods för att aktivera Siri vilket gör att du inte behöver ta upp din iPhone ur fickan. Den nya färgen Jet Black gör att iPhone 7 känns lyxigare och mer gedigen.

iPhone 7 finns förutom i de gamla färgerna rymdgrå, guld, silver och rosa nu också i svart och gagatsvart. Precis som tidigare är chassit gjort i väldigt starkt aluminium och den nya unibody-designen ger telefonen en mycket mer slät yta. Tyvärr sticker fortfarande kameran ut litegranna ur höljet vilket många önskar att den nya versionen skulle fixa. Storleksmässigt är iPhone 7 identisk till föregångaren, men den har sett till vikt blivit lite lättare.

Skärmen på iPhone 7 är lika stor som den på iPhone 6s, men tekniken har uppgraderats och ska enligt Apple nu vara 25 % ljusare och ha ett större färgomgång. Apple skriver på sin hemsida att iPhone 7 i dagsläget har bäst färghantering av alla smartphones på marknaden. iPhone 7 är utrustad men en Retina HD-skärm med 3d-touch som har fått utökad funktionalitet med iOS 10.

iPhone 7 har ett rekommenderat pris på drygt 7 500 kr i butik men går att få billigare om du köper den tillsammans med ett mobilabonnemang.