iPhone XS

  • Super Retina OLED-skärm
  • Dubbla 12 MP-kameror
  • Intelligent A12 Bionic

Andra mobiler från Apple

Här nedan finns andra mobiler med erbjudanden från samma tillverkare.

Om iPhone XS

Med iPhone XS lanserar Apple en telefon som går i fotspåren till iPhone X med en stor heltäckande skärm och en design som är närmast identisk bortsett från de nya färgerna guld och rymd. Men under skalet har Apple vässat innehållet sett till prestanda, kamera och batteritid.

Den heltäckande skärmen är en OLED Super Retina som enligt Apple har den bästa färgåtergivningen på marknaden. I tester har i synnerhet svärtan med HDR 10 och TrueDepth-tekniken imponerat. Detta i kombination med den massiva upplösningen 2436 x 1125 pixlar gör att innehållet på skärmen ser väldigt naturligt.

Kameran på iPhone XS är en dubbelkamera som har fått förbättrade sensorer och större pixelstorlek för att kunna ta bättre bilder vid både rörliga motiv och i ljusfattiga miljöer. Den stora förbättringen är dock i mjukvaran där Apple introducerar helt nya sätt att manipulera bilder. I kameraläget kan du nu ställa in hur mycket bokeh du vill ha samt ändra skärpedjupet för att ta riktigt professionella bilder. På Apples hemsida finns flera exempel på vackra bilder som tagits med iPhone XS.

Sett till prestanda har iPhone XS uppgraderats med Intelligent A11 Bionic-chippet som har specialanpassats för att ge både hög prestanda vid kraftig användning samt spara batteri vid vardagligt användande. Chippet är också anpassat för att göra blixtsnabba beräkningar baserat på maskininlärning för att t.ex. optimera kameraskärpa i realtid.               

Batteritiden har fått sig en uppgradering och klarar upp till 20 timmar taltid, 12 timmar surfande på nätet, 14 timmars videotittande samt 60 timmar musiklyssnande. Detta gör att iPhone XS har en bättre batteritid än både Samsung Galaxy S9 och Huawei P20 Pro.

Sett till övriga specs är iPhone XS likt föregångaren vattentät och har nu stöd för trådlös snabbladdning. Enligt Apples hemsida går det att ladda iPhone XS till 50 % batteri på 30 minuter.

iPhone XS

iPhone XS med mobilabonnemang alla erbjudanden

Det finns just nu inga erbjudanden med iPhone XS.

Alla företagserbjudanden med iPhone XS

Det finns för närvarande inga företagserbjudanden med iPhone XS