iPhone X

  • Heltäckande Super Retina-skärm
  • Avancerade kameror
  • Vattentät
  • Trådlös laddning

Andra mobiler från Apple

Här nedan finns andra mobiler med erbjudanden från samma tillverkare.

Om iPhone X

Jubileumsmodellen iPhone X finns nu att köpa hos svenska mobiloperatörer. iPhone X lanseras med en Super Retina-skärm som täcker hela framsidan som i kombination med telefonens rundade hörn ett elegant intryck. Skärmen är av Oled-teknik som Apple lovar ger enastående färger, djupa svarta nyanser, hög ljusstyrka och ett till en miljon i kontrastförhållande.

Förutom den heltäckande skärmen är den nya kameratekniken den största nyheten. iPhone X har två 12 megapixel-kameror med bildstabilisering och snabba kameralinser som gör att du kan ta bra bilder även i dåligt ljus. Frontkameran har också stöd för att fokusera skärpan mot ansikten och sudda ut bakgrunden vilket skapar imponerande porträttbilder.

iPhone X är konstruerad med det starkaste glaset någonsin på en smartphone och i rostfritt stål som Apple skriver är av kirurgisk kvalitet. Telefonen är också vattentät och går att ladda trådlöst. Batteritiden på iPhone X är två timmar längre än vad den är på iPhone 7 och lanseras med den senaste A11 Bionix-processorn.

Här nedan finns alla mobilerbjudanden från större mobiloperatörer med iPhone X listade. Många mobiloperatörer ger ett lägre pris om du köper iPhone X med mobilabonnemang jämfört med att köpa bägge separat.

iPhone X

iPhone X med mobilabonnemang alla erbjudanden

Det finns just nu inga erbjudanden med iPhone X.

Alla företagserbjudanden med iPhone X

Det finns för närvarande inga företagserbjudanden med iPhone X