iPhone 12 pro

Det finns för närvarande inga erbjudanden med iPhone 12 pro

iPhone 12 pro med mobilabonnemang

Andra mobiler från Apple

Här nedan finns andra mobiler med erbjudanden från samma tillverkare.

Om iPhone 12 pro

Apples nya flaggskepp, iPhone 12 Pro, är utrustad med en ny processor som bland annat ger längre batteritid och högre hastighet. Telefonen har dessutom en ny skärm samt en Lidar-sensor. Nedan kan du läsa mer om iPhone 12 Pro.

iPhone 12 har en ny 6,1 tums Super Retina XDR kant-till-kant skärm med 2532 x 1170 pixlars upplösning med 460 ppi. Skärmen ger högre upplösning, bättre kontrast, ljusare högdagrar och mörkare svärta än andra iphone-skärmar. Det är helt enkelt iPhones hittills bästa skärm. Telefonen är även utrustad med “Ceramic Shield” som ger 4-dubbelt skydd om du skulle råka tappa din mobil. Ytterligare en nyhet är Magsafe, ett magnetfäste som är osynligt från utsidan, men som gör att till exempel trådlösa laddare kan fästas direkt på plats för mest effektiv laddning.

Telefonens nya processor, A14 Bionic, är branschens första chip på 5 nanometer. Detta ger bland annat längre batteritid och en högre hastighet. Processorn möjliggör även Dolby Vision-inspelningar, vilket inga andra mobiltelefoner, eller ens filmkameror, klarar av.

En annan nyhet är att både vidvinkel- och ultravidvinkelkameran har nattläge. Vidvinkelkameran släpper dessutom in 27% mer ljus än tidigare samtidigt som en ny optisk bildstabilisering gör 5000 justeringar per sekund. Detta innebär att du nu har bättre möjligheter än någonsin att filma och fotografera i svagt ljus. Ytterligare en nyhet är att även skärmkameran har ett nattläge, Smart HDR3 och Dolby Vision-inspelning. Modellen är även utrustad med en Lidar-sensor som mäter avstånd till alla objekt i omgivningen, funktionen används för ar-upplevelser i spel och annat, samt för att förbättra kamerorna.

Dimensionerna på iPhone 12 är 160,8 × 78,1 × 7,4 mm och vikten är 226 gram. Modellen finns att köpa med 64, 128 alternativt 256 GB och är designad i rostfritt stål med en baksida i glas. Du kan välja mellan fyra färger; stillahavsblå, guld, grafit och silver.