iPhone 11 Pro Max

Billigast pris för iPhone 11 Pro Max med mobilabonnemang är kr / månad Läs mer

Jämför 15 erbjudanden Läs mer

iPhone 11 Pro Max med mobilabonnemang

Här hittar du 15 erbjudanden med iPhone 11 Pro Max listade efter billigast pris. Lägst pris för iPhone 11 Pro Max med abonnemang är just nu kr per månad .

Andra mobiler från Apple

Här nedan finns andra mobiler med erbjudanden från samma tillverkare.

Billigaste mobilabonnemang med iPhone 11 Pro Max

Det finns för närvarande inga ordinarie mobilerbjudanden med mobilen.

Om iPhone 11 Pro Max

Längre batteritid, större skärm och snabbare processor. Är iPhone 11 Pro Max störst, bäst och vackrast? Men framför allt, är den värd 14 295 kronor? Här kan du läsa allt om Apples senaste modell för att skapa dig en egen uppfattning.

iPhone 11 Pro Max har utvecklad kameraprestanda. På telefonens baksida återfinns 3 kameralinser. Trippelkameran betsår av en ultravidvinkellins (13 millimeter, f/2, 4,12 megapixlar), en vidvinkellins (26 millimeter, f/1,8, 12 megapixlar, optisk stabilisering) samt en telefotolins (52 millimeter, f/2,0, 12 megapixlar, optisk stabilisering). Kamerorna är anpassade för att matcha varandra i färger och känslighet och tillsammans ger de 4x optisk zoom. På telefonens framsida finns en True Depth-kamera som även den har uppdaterats, nu till 12 megapixlar. Kameran har stöd för inspelning av video i 4K och kan ta upp till 60 bilder/sekund. Ett nattläge har utvecklats för att möjliggöra fotografering även i mörka miljöer.

Batterikapaciteten har utvecklats och mobilen har den längsta batteritiden i en iPhone. Telefonens batteritid är fem timmar längre än på iPhone XS Max som tidigare låg i topp. Mobilen kan, med hjälp av en tillhörande 18-watts laddare, snabbladdas från 0 till 50 procent på en halvtimme. Även ljudsystemet har uppdaterats, telefonen har nu stöd för Dolby Atmos vilket ger bättre ljudupplevelse. Processorn, A13 Bionic, är 20 gånger snabbare än sin föregångare samtidigt som den drar 20-40 procent mindre ström. iPhone 11 Pro Max har, precis som sina syskonmodeller, stöd för Wifi 6. Telefonen har en 2x2 mimo-antenn, vilket ger upp till 38 procent snabbare överföringar på lokala nätverk där accesspunkten också stödjer Wifi 6. Modellen uppfyller kraven för klass IP68 i enlighet med IEC-standard 60529 och är vattentålig ner till 4 meters djup i upp till 30 minuter.

iPhone 11 Pro Max har en ny 6,5 tums Super Retina XDR-skärm. Skärmen är en heltäckande OLED-skärm med Multi-Touch. Hdr-skärmen (hdr10 och Dolby Vision) har hög ljusstyrka (800 cd/ m2) och bättre kontrastförhållande än föregångaren iPhone XS Max. Skärmen har 2688 × 1242 pixlars upplösning med 458 ppi. Telefonen har även fått ett nytt chip som Apple kallar U1. Chipet använder ultra videband-teknik och skall fungera för att hitta andra saker med U1-chip. Tanken är att chipet så småningom skall kunna stoppas in i allt från Apple.

Dimensionerna på iPhone 11 Pro Max är 158 × 77,8 × 8,1 mm och telefonen väger 226 gram. Modellen finns att köpa med 64, 256 alternativt 512 GB. Telefonen har en design i matt glas med textur och rostfritt stål. Färgerna du kan välja mellan är; midnattsgrön, silver, guld och rymdgrå.