Huawei Mate 10 Pro

  • Grym kamera
  • Bra batteritid
  • Snygg design

Andra mobiler från Huawei

Här nedan finns andra mobiler med erbjudanden från samma tillverkare.

Om Huawei Mate 10 Pro

Flaggskeppsmodellen Huawei Mate 10 Pro har fått toppbetyg i olika konsumenttester och prisas främst för sin design, skärm, prestanda och batteritid. Designmässigt har Huawei valt att utrusta telefonen med en stor skärm med rundade kanter som nästan täcker hela framsidan. Skärmen är en 6” HDR oled-skärm som flera recensenter menar är en av de bästa på marknaden just nu.

Huawei Mate 10 Pro lanseras med nya Kirin AI-processorn som är byggd för att prestera högt för beräkningar inom Artificiell intelligens. Det gör bl.a. att telefonen är snabb på att bearbeta och känna igen objekt i bilder, röstigenkänning och att bearbeta språk. Sett till vanlig hastighet i beräkningar ligger processorchippen i Huawei Mate 10 Pro på ungefär samma nivå som snarlika konkurrerande telefoner. Huawei Mate 10 Pro har en octa-core-processor samt en tolvkärning grafikprocessor som enligt tillverkaren ska vara åtta gånger mer effektiv än föregångaren.

Batteritiden på Huawei Mate 10 Pro är också bra, i synnerhet jämfört med andra liknande modeller. Enligt Techradar klarade telefonen två dygns användning för normal till låg användning. Laddningstiden är också mycket bra, på Huaweis hemsida står det att telefonen med hjälp av 20 minuters laddning klarar en hel dags användning.

Det som har varit negativt i olika recensioner är att många inte är helt förtjusta i den medföljande användargränssnittet EMUI. Många har menat att EMUI inte tillför så mycket extra jämfört med det vanliga Androidsystemet, dock så är det inte omöjligt att fler appar och funktioner lanseras i framtiden som drar nytta av EMUI. Huawei Mate 10 Pro finns i färgerna Mockabrun, Midnattsblå, Titaniumgrå och Rosa guld.

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro med mobilabonnemang alla erbjudanden

Det finns just nu inga erbjudanden med Huawei Mate 10 Pro.

Alla företagserbjudanden med Huawei Mate 10 Pro

Det finns för närvarande inga företagserbjudanden med Huawei Mate 10 Pro