iPhone XS Max

Det finns just nu 2 erbjudanden med iPhone XS Max. Billigast pris för iPhone XS Max är 745.46 kr per månad med mobilabonnemanget Telia mobil komplett 0,2 gb surf med iPhone XS Max.

iPhone XS Max med mobilabonnemang

  Namn   Betyg Samtal & sms Surf Månadskostnad  
iPhone XS Max 1. Telia mobil komplett 0,2 gb surf med iPhone XS Max
Prisvärdhet 16 av 100 Popularitet 0%
Telia
Fria samtal & sms 0.2 gb surf 745.46 kr / mån
Nät: Telia
iPhone XS Max 2. Telia mobil komplett 12 gb surf med iPhone XS Max
Prisvärdhet 20 av 100 Popularitet 0%
Telia
Fria samtal & sms 12 gb surf 919 kr / mån
Nät: Telia

Om iPhone XS Max

Den mest populära nya telefonen från Apple i år är iPhone XS Max som lanseras med den största skärmen en iPhone haft hittills. iPhone XS Max är en premiummodell som har utrustats med det senaste inom kamera, prestanda och batteri.

Displayen på iPhone XS Max är på hela 6,5 tum (16,51 cm) och är konstruerad i ett rekordstarkt glas. Skärmen är en Super Retina HD-display som lanseras med TrueDepth och HDR som enligt Apple ger den bästa färgåtergivningen och svärtan på marknaden. Upplösningen på skärmen är på hela 2688x1242 pixlar och den har även stöd för 3d-touch.

Kameran på iPhone XS Max är egentligen ett dubbelkamerasystem med två olika objektiv. Det ena objektivet är ett vidvinkelobjektiv som gör att användaren kan ta vackra och skarpa bilder över en större rymd. Det andra objektivet är ett telefotoobjektiv som är anpassat för att ta bilder med ett mer snävt fokus. Detta gör att kameran på iPhone XS Max kan ta professionella bilder i olika typer av miljöer och motiv. På Apples hemsida finns flera exempel på imponerande foton tagna med kameran på iPhone XS Max.

Prestandan på iPhone XS Max är mer kraftfull än iPhone X med det nya A12 Intelligent Bionic-chippet som har utvecklats för att både klara av tunga beräkningar och spara energi. A12 Intelligent Bionic-chippet är också utformat för att göra snabba beräkningar inom maskinlärning som bl.a. används för att optimera kameran för att skapa så snygga bilder som möjligt.  

Batteritiden på iPhone XS Max är den bästa av alla iPhone-modeller och klarar av mer än ett dygn i taltid, 15 h surfande på nätet, 16 h filmtittande samt 65 h musiklyssnande. Med den nya snabbladdningstekniken går det också att ladda upp telefonen till 50 % på 30 minuter. iPhone XS Max har också stöd för trådlös laddning som gör att det är väldigt enkelt och smidigt att ladda den.