Katshing lanserar två mobilabonnemang med obegränsad data

Alba Montheli 2020-06-09

Fri surf till bra priser, det är vad som gäller hos den nya mobiloperatören Katshing. Du slipper dessutom startavgift, bindningstid och uppsägningstid på ditt abonnemang. Nya mobiloperatören Katshing sätter press på övriga operatörer.

Katshing har funnits länge på marknaden, främst som e-handlare inom mobiltelefoni. Efter en konkurs 2016 har varumärket nu återlanseras av företaget Katshing Mobile AB. Med återlanseringen lanserades en ny affärsidé som innebär att företaget satsar på att bli den mest kundvänliga operatören på marknaden och att erbjuda mobila tjänster med fri surf till bäst pris.

I dagsläget kan du välja mellan att teckna två olika abonnemang, båda med fri surf. I förhållande till konkurrenter på marknaden är de båda abonnemangen prisvärda. De sticker även ut bland lågpriskonkurrenterna på marknaden genom att erbjuda fri surf, något som är ovanligt och exempelvis inte erbjuds hos varken Vimla, Hallon eller Fello. Katshing har inte heller någon startavgift, bindningstid eller uppsägningstid och passar därför dig som vill ha möjlighet att vara flexibel.

I abonnemangen hos Katshing ingår fria samtal och sms. Det som skiljer abonnemangen åt är priset, hastigheten på surfen samt mängden inkluderad surf inom EU/EES. Det billigare abonnemanget, surfa, har en begränsad hastighet på max 1Mbps och inkluderar 5GB/mån inom EU/EES. Med det något dyrare alternativet, surfa+, surfar du istället i högsta tillgängliga 4G-hastighet och du får 10 GB/mån inom EU/EES.

Katshing använder sig av mobiloperatören Tele2s mobilnät vilket innebär att de har likvärdig täckning. Enligt mobilabonnemang.nu har Tele2 ett av de mest heltäckande näten i Sverige med mycket god täckning både i städer och på landsbygd. Det innebär att du som tecknar ett abonnemang hos Katshing får en stabil telefonuppkoppling med snabb surf och bra täckning i de flesta delarna av landet.