Samsung Galaxy S22 Ultra

Det finns för närvarande inga erbjudanden med Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra med mobilabonnemang

Andra mobiler från Samsung

Här nedan finns andra mobiler med erbjudanden från samma tillverkare.

Om Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra är likt övriga modeller i serien utrustad med en processor på 4nm, vilket är den snabbaste och mest kraftfulla någonsin. I praktiken innebär det högre hastigheter och bättre bilder jämfört med fjolårets modeller. Nedan kan du läsa mer om Samsungs nya flaggskepp.

Samsung Galaxy S22 Ultra har en 6,8 tums kant-till-kant AMOLED-skäm med stöd för upp till 3088 x 1440 pixlars upplösning, vilket fungerar till 500 ppi. Med en maximal ljusstyrka på 1750 nits och Samsungs nya Vision Booster-teknik får du dessutom god synlighet, även i direkt solljus. Det innebär dock att ljusstyrkan höjs till 100% vilket naturligtvis kommer att påverka din batteritid.

Nya Samsung Galaxy S22 Ultra skiljer sig från övriga modeller i serien genom att den har fått en ny avskalad design runt kamerorna, till skillnad från S22 och S22 plus som har kvar den iögonfallande kamerapanelen i hörnet som gjorde S21-designen så unik. Modellen har även en ny superzoom som är betydligt bättre än i fjolårets modell. Det finns två 10MP teleobjektiv: ett är f/2.4 med ett 36-graders synfält och den andra är f/4.9 med 11 graders synfält. Telefonen är dessutom utrustad med en 12MP ultravidvinkellins med 120-graders synfält samt en 108 MP huvudkamera med 85 graders synfält. Trots att sensorerna inte förändrats från fjolårets modeller, så har Samsung arbetat med den optiska bildstabiliseringen och bildbehandlingen. Resultatet blir en bättre prestanda från alla objektiv, men speciellt i zoomen. Galaxy S22 Ultras zoomfunktioner är enligt Techradar överlägsen alla de vi tidigare sett i en mobiltelefon.

Samsung Galaxy S22 Ultra säljs i fyra olika färger: mörk lila (burgindy), svart (phantom black), vit (phantom white) och grön (green). På samsung.com säljs telefonen exklusivt i ytterligare tre färger: grå (graphite), ljusblå (sky blue) och röd (red).

Samsung Galaxy S22 Ultra är en stor telefon med dimensioner på 77.9 mm x 8.9 mm x 163.3 mm. Vidare väger den 228g, vilket inte är speciellt mycket utifrån dess storlek. Telefonen har ett internetminne på 128GB-1TB och ett ramminne på 8-12GB.