OnePlus Open

Billigast pris för OnePlus Open med mobilabonnemang är 699 kr / månad Läs mer

Jämför 6 erbjudanden Läs mer

OnePlus Open med mobilabonnemang

Här hittar du 6 erbjudanden med OnePlus Open listade efter billigast pris. Lägst pris för OnePlus Open med abonnemang är just nu 699 kr per månad med mobiloperatören Halebop.

Billigaste mobilabonnemang med OnePlus Open

  Namn   Betyg Samtal & sms Surf Pris  
OnePlus Open 1. Halebop 3 gb surf med OnePlus Open
36 mån bindningstid
Halebop
Fria samtal & sms 3 gb surf 699 kr / mån Besök
Nät: Telia
OnePlus Open 2. Halebop 8 gb surf med OnePlus Open
36 mån bindningstid
Halebop
Fria samtal & sms 8 gb surf 759 kr / mån Besök
Nät: Telia
OnePlus Open 3. Halebop 30 gb surf med OnePlus Open
36 mån bindningstid
Halebop
Fria samtal & sms 30 gb surf 819 kr / mån Besök
Nät: Telia
OnePlus Open 4. Halebop 100 gb surf med OnePlus Open
36 mån bindningstid
Halebop
Fria samtal & sms 100 gb surf 879 kr / mån Besök
Nät: Telia

Om OnePlus Open

OnePlus Open riktar sig mot dig som i ett slimmat format vill ha en mobil och surfplatta i ett. Mobilen är utformad så att den går att använda i både klassiskt format för att också fällas upp och dubbla skärmstorleken. Den har i tester prisats för sin mycket höga prestanda, grymma kamera och långa batteritid.

Design

OnePlus Open har noggrant designad exteriör som kombinerar estetik med praktisk funktionalitet. Telefonen är utformad för att vara lätt och kompakt, vilket gör den bra för användare som vill ha en telefon som väger lite utan att offra prestanda. När den är öppen har OnePlus Open en imponerande stor skärm, men den behåller ändå en minimalistisk och tunn utformning och är endast 5,8 mm tjock. När den är stängd är tjockleken 11,7 mm, vilket gör den smidig att bära i fickan eller väskan. OnePlus Open går också att använda i hopfällbart format, vilket är en ny typ av design som ger användarna flexibilitet att använda telefonen i olika lägen och anpassa den efter sina behov.

Skärm

Telefonen är utrustad med en Flexi-fluid AMOLED-skärm med en storlek på 7,82 tum. Denna skärmteknologi ger en dynamisk och livfull bildkvalitet med levande färger och djup kontrast. Med en uppdateringsfrekvens på 120Hz levererar skärmen en smidig och responsiv användarupplevelse, vilket gör den idealisk för både daglig användning och underhållning.

Den flexibla skärmen i OnePlus Open möjliggör en hopfällbar design som ger användarna möjlighet att ha en kompakt och smidig enhet när den är stängd och en betydligt större skärmyta när den är öppen. Detta ger en användarupplevelse som är flexibel och anpassningsbar efter behov.

Kamera

OnePlus Open har ett avancerat kamerasystem som erbjuder bra fotografi- och videofunktionalitet. Mobilkamerasystemet är utvecklat i samarbete med Hasselblad, och är utrustat med tre högpresterande kameror. Huvudkameran har en upplösning på 48MP och är utrustad med en optisk bildstabilisator för att förbättra bildkvaliteten och korrigera små rörelser eller handskakningar. Telefonen har även Sonys nya LYTIA Pixel Stacked-sensor, som trots sin kompakta storlek erbjuder en bildkvalitet som är jämförbar med större sensorer. Detta möjliggörs genom en omdesignad pixelarkitektur som ökar ljusinsamlingen och lagringen samtidigt som den minskar sensorns fysiska storlek.

För fotografering på distans erbjuder OnePlus Open en telefotokamera på 64MP med 3x optisk zoom och 6x förlustfri sensorzoom, vilket möjliggör upp till 120x närbildsfotografering. Dessutom har telefonen ett porträttläge, utvecklat i samarbete med Hasselblad, som producerar professionella porträtt med djupspårning och bokeh-effekter. Detta läge fungerar även under videoinspelning i upp till 4K-upplösning med 60 bilder per sekund.

Prestanda

OnePlus Open drivs av en Qualcomm Snapdragon 8 generation 2-processor, vilket ger den bra behandlingskraft för att hantera krävande uppgifter och applikationer smidigt. Dess 16GB RAM minne ger också snabb multitasking och en responsiv användarupplevelse. OnePlus Open kommer också med 512 gb lagring vilket gör att du inte i första taget behöver oroa dig för att lagringsutrymmet ska ta slut. Batteritiden är också imponerande kraftfullt sett till storleken och snabbladdning gör att du får kan ladda en hel dags batterianvändning på 30 minuter.