Oneplus 8

Det finns för närvarande inga erbjudanden med Oneplus 8

Oneplus 8 med mobilabonnemang

Andra mobiler från OnePlus

Här nedan finns andra mobiler med erbjudanden från samma tillverkare.

Om Oneplus 8

I april lanserades OnePlus 8 med den senaste prestandan från Qualcomm snapdragon 865. Telefonen är redo för framtiden och kommer att kunna koppla upp sig mot både 5G-nätet och Wi-Fi 6. Nedan kan du läsa mer om den nya modellen.

OnePlus 8 har en 6,55 tum stor fluid amoled-skärm med en pixeltäthet på 402 ppi och en uppdateringsfrekvens på 90 Hz som gör att skärmens respons blir snabb och helt sömlös. Designmässigt är telefonen lik fjolårets modell med en baksida i glas, tunn aluminiumram och en framsida med böjda kanter. I dagsläget kan du kan välja mellan färgerna glacial green (grön) och onyx black (svart). Från och med den 4:e maj kommer du även att kunna köpa modellen i färgen interstellar glow som är i en lila/rosa ton.

Telefonen är utrustad med tre avancerade kameror som möjliggör foto och film i olika miljöer och ljus. Huvudkameran i OnePlus 8 har en sensor på 48 megapixel. Telefonen är även försedd med en makrolins som låter dig komma riktigt nära samt en ultravidvinkellins som gör att du kan fånga allt från vackra landskap till höga skyskrapor.

OnePlus 8 är snabbare och kraftigare än sin föregångare då telefonen har den senaste prestandan från Qualcomm snapdragon 865. Modellen har även ett snabbladdat batteri på 4300 mAh. På endast 22 minuter får du, tack vare Wrap charge 30-teknologin, 50 procent laddning. OnePlus 8 är inte bara snabb och snabbladdad, utan också framtidsredo. Telefonen har stöd för Wi-Fi 6 och så fort 5G-nätet blir tillgängligt kommer du att kunna koppla upp dig.

Dimensionerna på OnePlus 8 är 160,2 x 72,9 x 8,0 mm och den väger 180 gram. Modellen säljs i två olika versioner, en som kostar 9 995 kronor och har 8 GB ram-minne kombinerat med 128 GB lagring och en andra version som kostar 1000 kronor mer och istället har 12 / 256 GB.