OnePlus 6

  • Oerhört prisvärd
  • Grym prestanda
  • Bra kamera

Andra mobiler från OnePlus

Här nedan finns andra mobiler med erbjudanden från samma tillverkare.

Om OnePlus 6

OnePlus 6 har av recensenter prisats för att vara en mobil i toppklass till ett pris i mellanklassen, sammanfattningsvis kan man säga att OnePlus 6 är en telefon som ger mycket för pengarna. Trots sitt lägre pris har OnePlus 6 prestanda som motsvarar andra flaggskeppsmodeller som iPhone X och Samsung Galaxy S9 och lanseras med den senaste Qualcom Snapdragon processorn som är både snabbare och mer energieffektiv än föregångaren.

Skärmen på OnePlus 6 är på hela 6,28 tum (15,6 x 7,54 cm) med upplösningen 1080 x 2280 pixlar och använder tekniken Optic Amoled som är närmast identisk till Samsungs Super Amoled. Sett till övrig design har OnePlus 6 utrustats med en baksida i glas och kommer i färgerna midnattsvart, blanksvart och silkesvit. Den är också likt föregångaren vattentålig.

Det mest imponerande med OnePlus 6 är prestandan där telefonen har utrustats med nya Qualcomm Snapdragon 845 som är en åttakärning processor på 2,8 ghz. Prestandan i OnePlus 6 är enligt tester likvärdig med den i Samsung Galaxy S9 och iPhone X. OnePlus 6 har förutom processorn också utrustats med 6 gb ramminne och en Adreno 630 grafikprocessor som toppar de senaste grafiktesterna och är 30 % snabbare än föregångaren.

Sett till kamera har OnePlus 6 utrustats med en dubbelkamera som tar bilder i 16 + 20 megapixlar där varje kamera har en egen 1,7 f bländare. Med kameran går det också att spela in video i 4k och det finns också stöd för OnePlus egna Super Slow Motion-läge där det går att spela in film i hela 480 fps som gör det möjligt att sedan spela upp klippet i väldigt låg hastighet utan försämrad kvalité på videon.

OnePlus 6

OnePlus 6 med mobilabonnemang alla erbjudanden

Det finns just nu inga erbjudanden med OnePlus 6.

Alla företagserbjudanden med OnePlus 6

Det finns för närvarande inga företagserbjudanden med OnePlus 6