Tele2 slutar med studentrabatt

Alba Montheli 2019-10-09

Mobiloperatören Tele2 har tidigare erbjudit reducerat pris till studenter i flera av sina mobilabonnemang, men har nu valt att sluta med detta. Företaget har även ändrat villkoren för samtliga abonnemang och lanserat ett familjeabonnemang.

Tele2 har tidigare erbjudit studentrabatt på flera av sina mobilabonnemang. Tyvärr väljer operatören nu att sluta med detta. Tele2 har även valt att ändra övriga abonnemang. Mobiloperatören höjer både priset och surfen för alla abonnemang, med undantag för det minsta abonnemanget med 2gb surf, där de istället för att höja priset sänker surfen. Tele2 presenterar även det nya abonnemanget “Familj” där flera personer kan samlas i samma abonnemang. Alla får sin egen mobildata och familjeabonnemanget fungerar även för personer som bor på olika adresser.

För dig som är student finns det andra mobiloperatörer som erbjuder reducerade priser. Vimla erbjuder förmånliga studentabonnemang för studenter:

6 gb (100 kr/mån)
10 gb (150 kr/mån) eller
25 gb (200 kr /mån).

Du som student får dessutom 50% rabatt de tre första månaderna. I alla abonnemangen ingår fria sms och samtal. Du har ingen bindningstid och du kan upp- och nergradera ditt abonnemang när du vill.

Även mobiloperatören Hallon erbjuder extra billiga och surf-vänliga abonnemang för studenter. Du kan välja mellan:

6 gb (99 kr/mån)
10 gb (149 kr/mån)
25 gb (199 kr/mån)
50 gb (249 kr/mån) och
100 gb (299 kr/mån).

Även I Hallons studentabonnemang ingår fria sms och samtal, samt 50% rabatt de tre första månaderna.