Gratis mobil (mobil på köpet) med abonnemang

  2018-12-04

Inför jul lanserar flera mobiloperatörer kampanjer där du får en mobil på köpet om du tecknar ett nytt mobilabonnemang. Vi har därmed passat på att lansera en ny undersektion på sidan som listar erbjudanden där man får en telefon på köpet (utan extra kostnad) om man tecknar ett nytt mobilabonnemang.

Bland våra besökare finns det också ett behov av att hitta prisvärda erbjudanden för de som letar efter ett nytt abonnemang och behöver en ny mobil. Detta kan vara för att du behöver en ny enklare mobil om du antingen inte har så stora krav på teknik själv, eller om du vill ha en extra mobiltelefon på köpet som du till exempel kan ge bort till någon som inte behöver ha den senaste premiummobilen. Sedan finns det också fall där man helt enkelt vill göra en bra deal och få en mobil på köpet om man ändå tänkte teckna ett nytt abonnemang!

Det finns i dagsläget fyra mobiloperatörer som erbjuder en mobil på köpet vid tecknande av abonnemang. De mobiler som du kan få på köpet när du tecknar ett mobilabonnemang är Samsung Galaxy S7, Huawei P20 Lite, Samsung Galaxy J4+, Sony Xperia L1, Nokia 7 Plus, iPhone SE och Huawei Y6. Du kan också få iPhone 7 till ett reducerat pris som gör den betydligt billigare än att köpa separat i handeln (du sparar just nu mer än 3000 kr på att köpa den med abonnemang istället för separat).

I skrivande stund finns det också tre kampanjer där du får mobil med surfplatta på köpet när du tecknar ett nytt mobilabonnemang. Detta gäller för Samsung Galaxy S9 (Halebop, Comviq och Tre) samt Huawei P20 Pro (Halebop). Flera mobiloperatörer har också lanserat kampanjerbjudanden nu under jul där andra tillbehör (minneskort, laddare osv) ingår vid köp av ny telefon.