Mobilabonnemang med obegränsad surf 2018

 2018-07-28
Obegränsad surf

Under senare tid har flera mobiloperatörer introducerat erbjudanden med obegränsad surf (fri surf). Här hittar du de bästa erbjudandena just nu.

Tre erbjuder mobilabonnemanget 3Surfa med obegränsad surf, samtal och sms för 599 kr i månaden. Du kan också välja att teckna detta abonnemang med de senaste och populäraste mobiltelefonerna. Hos Tre har du också möjlighet att dela med dig av din surf till andra via tjänsten 3Skicka Surf. Med 3Skicka Surf kan du dela med dig av 10 gb data varje månad till ett annat mobilabonnemang som är tecknat hos Tre. Det framgår inte på sidan om det finns några begränsningar för mobilabonnemanget med obegränsad surf.

Tre
3Surfa obegränsat
Fria samtal, sms och surf
599 kr / mån
Besök  
Telenor
Telenor frihet obegränsad surf
Fria samtal, sms och surf
549 kr / mån
Besök  
 
Tele2 Unlimited
Fria samtal, sms och surf
399 kr / mån
 

Telenor har alternativet obegränsat när du tecknar mobilabonnemang som erbjuder fria samtal och sms samt obegränsad surf för 549 kr i månaden om du binder upp dig i 24 månader. När du tecknar detta abonnemang har du också möjlighet att köpa med en mobil till ett reducerat pris. Det går att kombinera Telenor med obegränsad surf med de allra flesta nya mobiltelefoner till en reducerad månadskostnad.

Tele2 har också ett mobilabonnemang med obegränsad surf för 499 kr i månaden. Med Tele2 har du också likt Tre och Telenor möjlighet att teckna abonnemanget tillsammans med en mobiltelefon.

Billigare mobilabonnemang med nästan obegränsad surf

Flera andra operatörer erbjuder mobilabonnemang som inte har helt fri surf men som har en mycket stor surfmängd. Med ett mobilabonnemang hos Hallon får du fria samtal och sms samt 100 gb surf. En surfpott på 100 gb räcker för de allra flesta som inte använder surfen för att ladda hem stora filer. Även Telia erbjuder mobilabonnemanget Telia Mobil Komplett där fria samtal & sms samt 100 gb surf ingår.

Företagsabonnemang

För dig med företag finns det också företagsabonnemang med obegränsad surf. Telenor erbjuder ett företagsabonnemang med fria samtal, sms samt obegränsad surf. Flera andra operatörer erbjuder företagslösningar som nästan har fri surf. Telia, Tre och Hallon har företagsabonnemang med fria samtal och sms samt 100 gb eller mer i surf.

 
Mobiloperatörer Tre Comviq Telia Telenor Halebop Tele 2 Hallon Vimla Fello Alltele Universal Telecom