Kampanjer och mobilabonnemang med fri surf

  2018-11-16
Kampanjer och mobilabonnemang med fri surf

Mobilmarknaden har förändrats det senaste året och nu lanserar vi två nya undersektioner på mobilabonnemang.nu för att bättre möta efterfrågan hos våra besökare. Dessa är kampanjer och mobilabonnemang med fri surf.

Det blir allt vanligare att mobiloperatörer lanserar tidsbegränsade kampanjer med specialerbjudanden och detta i synnerhet vid nya lanseringar. Därför har vi nu lagt upp en helt egen sektion för detta för att det ska vara lätt att hitta specialerbjudanden och andra bra tillfälliga erbjudanden. Bland specialerbjudanden finns inte bara rabatterade priser utan flera mobiloperatörer erbjuder även också gratis tillbehör när du köper en mobil med abonnemang.

Kampanjer för mobilabonnemang och mobilerbjudanden kommer också att synas vid olika jämförelser. Genom att synliggöra kampanjerbjudanden ska besökare kunna fatta bättre beslut vid tecknande av ett nytt mobilabonnemang eller vid köp av mobil med abonnemang. Tillfälliga kampanjerbjudanden kommer också att vara intressant för de besökare som letar efter det billigaste mobilabonnemanget för stunden.  

Mobilabonnemang med helt fri surf försvann ett tag från marknaden men är nu tillbaka hos flera operatörer. I dagsläget finns det tre mobiloperatörer som erbjuder mobilabonnemang med fri surf och ytterligare två som erbjuder mobilabonnemang med nästan helt fri surf. Det är dock stor chans att fler mobiloperatörer kommer att följa och välja att lansera egna erbjudanden med obegränsad mängd data. Vidare finns också flera mobiloperatörer som erbjuder mobilabonnemang med nästan helt fri surf till en lägre månadskostnad än de med obegränsad. Även dessa finns med i jämförelsen för att ge en mer rättvis bild över vilka alternativ som finns för de som vill ha ett mobilabonnemang med mycket surf.

Vidare finns nu också två undersidor för mobiloperatörer som listar de billigaste mobilabonnemangen samt billigast mobilerbjudanden för respektive mobiloperatör. Dessa sidor riktar sig till de som letar efter erbjudanden hos en specifik mobiloperatör.

Bäst mobilabonnemang
Småanvändare Hallon Hallon Fastpris 4 gb surf
Fria samtal & sms 4 gb surf / mån 99 kr / mån 49 kr / mån 50 % rabatt i 3 mån + spara oanvänd surf
Besök
Mellananvändare Vimla Vimla fastpris 15 gb surf
Fria samtal & sms 15 gb surf / mån 210 kr / mån 105 kr / mån Halva priset i 3 mån. Spara oanvänd surf!
Besök
Storanvändare Hallon Hallon Fastpris 100 gb surf
Fria samtal & sms 100 gb surf / mån 349 kr / mån 174 kr / mån 50 % rabatt i 3 månader + spara oanvänd surf
Besök
 
Mobiloperatörer A3 Comviq Fello Halebop Hallon Tele2 Telenor Telia Tre Universal Telecom Vimla